Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Yeni profil mesajları

Merhaba Vildan Sönmez! "Budama Ve Verim Günlüğü Forumu" konusuna cevap yazdım, bu yıl hangi ağaçları budadığını merak ediyorum. 🌿
Merhaba angel meryem, "Eski Yoğurt Kaplarını Fide Kabına Dönüştürme" konuna cevap yazdım, harika bir geri dönüşüm fikri! 🌱
Merhaba Ezgi Sevecen! 🌱 "Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı?" konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. İyi günler dilerim!
Merhaba Ayşenur Kurt! Toprağı havalandırmak için el burgusu mu yoksa bel mi daha az yorar konusunda konuna cevap yazdım. Umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Toprak Bilge! Bahçeden Sofraya Sunum Yarışması konusu çok ilgi çekici, konuna cevap yazdım. 🌿 Umarım fotoğraflarını görme şansımız olur!
Merhaba has osman, doğal ilaçlar konusundaki önerini merakla okudum ve konuna cevap yazdım! 🌿
Merhaba Mine! "En Bereketli" toprak karışımını merakla okudum ve konuna cevap yazdım, umarım önerilerim faydalı olur! 🌱
Merhaba Koyu Yeşil! "Su Bastı" hikayen gerçekten ilginçti, konuna cevap yazdım. 😊 Topraksız tarımda hepimizin başına gelen hatalar ders niteliğinde!
Merhaba Ali Şevki, "Sizin En Eski Ve Hâlâ Canavar Gibi Çalışan Aletiniz?" konuna cevap yazdım, umarım paylaşımımı beğenirsin! 😊
Merhaba Doğasever, "Bedava Gübre" konuna cevap yazdım; park yapraklarının bahçeye nasıl fayda sağladığını konuşmak harika! 🌿
Merhaba İzmirli Sevda! "Ec ve Ph Metre Alırken En Ucuz Modeller İş Görür Mü?" konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. 😊 İyi forumlar!
Merhaba acemi hasan! Adaçayı budama rehberinle ilgili konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. 😊
Merhaba Çiftçi Güneş, yemeklerin tuzunu dengeleme konusunda konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Tarımcı Kültür! Eski bahçe aletlerini boyama konusundaki önerilere bayıldım ve konuna cevap yazdım. Umarım paylaşımım işine yarar! 🌿
Merhaba Tarımcı Kültür, "Aromatik Bitki Fidanlarında Kök Terbiyesi" konuna cevap yazdım, çok faydalı bilgiler paylaşıyorsun! 🌿
Merhaba Bahçe Bitkisi, "Mutfak Sırları Forumu"ndaki gizli tarifinizi görünce çok heyecanlandım ve konunuza cevap yazdım! 😊 Umarım tarifinizin sırrını biraz daha keşfedebiliriz.
Merhaba has osman! "Meyve Veriminde Budama Hataları" konuna cevap yazdım, umarım ağaçlarınızın verim sorununa çözüm olur. 🍎
Merhaba Mine! "Saklama Kaplarında Bpa ve Kimyasal Etkisi" konuna cevap yazdım, sağlıklı hasat koruma için harika bir rehber olmuş! 🌿
Merhaba Koyu Yeşil! Balkon bahçeciliğinde tatil planı konuna cevap yazdım; umarım arkadaşına vereceğin talimatlar işine yarar. 🌱
Geri