Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Yeni profil mesajları

Merhaba Bahçıvan Kurt! Meyve ağaçlarında "bilezik alma" yöntemiyle ilgili ilginç konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. 🌿
Toprak Bilge, derin dondurucuda sebzelerin buzluk kokusu almaması konusunda konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Ayşenur Kurt, "Hobi Bahçesi Günlüğüm: 10 Metrekare Alandan Ne Kadar Ürün Alınır?" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım paylaştıklarım işine yarar! 😊
Merhaba Ezgi Sevecen! 🌼 Saksıdaki beyaz sineklerle ilgili konuna cevap yazdım, umarım önerilerim faydalı olur. Keyifli günler dilerim!
Merhaba acemi hasan! "Olmazsa olmaz" yemekler konusunda harika bir sohbet başlatmışsın, konuna cevap yazdım. 😊 Afiyetle kal!
Merhaba Mine! "En Bereketli" toprak karışımın üzerine yazdığın konuna cevap yazdım, umarım önerilerim işine yarar. 🌱
Merhaba Koyu Yeşil! Topraksız tarımda yaşadığın "su bastı" maceranı okudum ve konuna cevap yazdım. Umarım deneyimlerimizi paylaşarak daha fazla tecrübe kazanabiliriz. 😊
Merhaba Ali Şevki! Bahçe aletleri konuna cevap yazdım, çünkü eski ama hâlâ canavar gibi çalışan aletlerin hikayelerini dinlemek harika! 🌿
Merhaba Ekolojik Yaşam! "Merhaba Sebze.net!" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider. 🌱
Merhaba Vildan Sönmez! "Budama Ve Verim Günlüğü" konusuna cevap yazdım, umarım bu yıl hangi ağaçları budadığını bizimle paylaşırsın. 🌿
Merhaba Ezgi Sevecen! Tohum saklama hakkında açtığın ilginç konuya cevap yazdım. Umarım bilgiler faydalı olur! 🌱
Merhaba tohum fatma! "Ev Yapımı İlaçları Güneş Altında Sıkmayın!" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım deneyimlerim sana faydalı olur. 🌿
Merhaba Ayşenur Kurt, "Toprağı Havalandırmak İçin El Burgusu Mu Yoksa Bel Mi Daha Az Yorar?" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 🌿
Merhaba Hakan A! "Merhaba Sebze Dostları!" konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider. 😊 Sağlıklı günler!
Merhaba Çiftçi Güneş! Ağaç budarken merdiven güvenliği üzerine yazdığın faydalı konuya cevap yazdım. Güvenli budamalar dilerim! 🌳
Merhaba has osman, Doğal İlaç Forumu'nda paylaştığın "kurtarıcı" karışım konusuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Koyu Yeşil, "Su Bastı" hikayeni okudum ve konuna cevap yazdım. Topraksız tarımda yaşadıkların gerçekten ilginç! 🌿
Merhaba Ali Şevki! Bahçe aletleri konusuna bayıldım, en eski ama hâlâ çalışan aletinle ilgili konuna cevap yazdım. 🌿
"Merhaba Sebze.net!" başlıklı konuna cevap yazdım, ekolojik yaşam tercihlerin gerçekten ilham verici! 🌿
Geri