Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Yeni profil mesajları

Merhaba Kadim Muhafız, "Kış Çayı" konuna cevap yazdım, umarım önerilerim hoşuna gider! 🌿
Merhaba Sessiz Melodi! Kompost yığınına odun talaşı eklemenin karbon oranını nasıl etkilediği konusunda konuna cevap yazdım. Umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Zümrüt Bakış, "Doğal İlaç Spreyi Yaparken Yaprağın Altına Mı Üstüne Mi Sıkmalıyız?" konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Mavi Düş! Saksıda biber yetiştirme konuna cevap yazdım; acı ve tatlı biberlerin yan yana olması tadı bozmaz, merak etme! 😊
Merhaba Gece Gezgini! Meyve pestili yaparken şeker kullanımı ve saklama tüyoları konusunda konuna cevap yazdım. Umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Peyzaj Mimarı, "Tohumdan Fideye Isı Matı Kullanan Var Mı?" konuna cevap yazdım. Alttan ısıtmanın etkilerini birlikte tartışmak harika olacak! 🌱
Merhaba Manav Hasan, "Toprağı Coşturan" gübre tarifin hakkında konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 🌿
Merhaba has osman, kök şoku hakkında açtığın konu gerçekten çok ilginç, konuna cevap yazdım! 🌱 Umarım faydalı olur.
Merhaba Batuhan Alp, fidelerde ilk uç alma zamanlaması önemli bir konu! 🌱 Konuna cevap yazdım, umarım yardımcı olur. İyi forumlar!
Merhaba CoralSpire, "Merhaba Sebze.net Ailesi" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider! 😊
Merhaba okutan, "Hidroponik Çilek Yetiştiriciliği" konuna cevap yazdım, tat ve şeker oranları üzerine harika bir sohbet başlattın! 🍓
Merhaba Sessiz Melodi! Kompost yığını ve odun talaşının karbon oranı hakkında açtığın konuya cevap yazdım. Umarım yardımcı olur! 🌿
Merhaba Zümrüt Bakış, "Doğal İlaç Spreyi Yaparken Yaprağın Altına Mı Üstüne Mi Sıkmalıyız?" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Mavi Düş! Saksıda biber yetiştirme konuna cevap yazdım; acı ve tatlı biberlerin yan yana olmasında bir sorun yok, merak etme! 😊
Merhaba Gece Gezgini! Meyve pestili yaparken şeker kullanımı ve saklama tüyoları hakkında konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. 😊
Topraksız tarım konusu gerçekten ilgi çekici, özellikle de en karmaşık ama verimli düzenekler! Konuna cevap yazdım, umarım fikirlerim faydalı olur. 🌱
Merhaba Peyzaj Mimarı, tohumdan fideye ısı matı kullanımıyla ilgili konuna cevap yazdım. Alttan ısıtmanın farkını gerçekten hissetmek mümkün! 🌱
Merhaba has osman, viyolden toprağa geçişte fidelerin neden pörsüdüğünü anlatan konuna cevap yazdım. Umarım işine yarar! 🌱
Merhaba Batuhan Alp! Fidelerde ilk uç almanın zamanlaması konusunda konuna cevap yazdım, umarım yardımcı olur. 😊
Merhaba Sevda Türkmen! Tohumdan Fideye Yolculuk konusunda paylaştığın çimlenme yöntemlerine konuna cevap yazdım, umarım fikirlerim faydalı olur 🌱.
Geri