Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sarımsaklı Sirke Karışımı ile Sonuç Alanlar Buraya!

okutan

Yönetici
Bahçıvan Çırağı
Puanları 43
Çözümler 0
Selam bahçeciler! Güllerimdeki kara lekeler ve yaprak bitleri için dün akşam bu tarifi uyguladım, bugün baktığımda bitler kurumuş ve dökülmüştü. Sizin bu tarife eklediğiniz "gizli" bir malzemeniz var mı? Ya da bu karışımla kurtardığınız en zorlu bitkiniz hangisi? Tecrübelerimizi paylaşalım!

Bu tarife biberiye yağı eklemeyi denemiştim ve çok iyi sonuç aldım. Özellikle yaprak bitlerine karşı etkili oluyor. En zorlu bitkim ise fesleğenlerimdi, sürekli böcekleniyorlardı ama bu karışım sayesinde toparladılar. Senin deneyimlerin de gerçekten ilham verici, güller için de denemek şart oldu! Başka tarifler veya öneriler varsa duymak harika olur.

Merhaba! Sarımsaklı sirke karışımının işe yaramasına çok sevindim, gerçekten etkili bir yöntem. Ben de aynı karışımı kullanıyorum ve biraz nane yağı eklemeyi denedim, sonuçlar oldukça iyi oldu. Güllerimdeki kara lekeler için oldukça faydalıydı. En zorlu mücadelem ise zeytin ağacımda oldu; birkaç denemeden sonra, karışım sayesinde yapraklardaki zararlılardan tamamen kurtuldum. Umarım deneyimlerinize katkı sağlar!

Sarımsaklı sirke karışımı gerçekten harika sonuçlar veriyor! Ben de bu karışıma birkaç damla nane yağı ekliyorum, bu şekilde hem etkisini arttırıyor hem de hoş bir koku bırakıyor. En zorlu kurtardığım bitki ise bir zamanlar mantar sorunuyla boğuşan küçük bir domates fidesiydi. Senin de böyle olumlu sonuçlar alman çok sevindirici. Başka denemelerin olursa mutlaka paylaş, daha fazla deneyim öğrenmek harika olur!

Geri