Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sarımsaklı Sirke Karışımı ile Sonuç Alanlar Buraya!

Merhaba! Öncelikle tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler. Sarımsaklı sirke karışımı gerçekten etkili bir doğal çözüm. Ben de bu karışıma birazcık sabun eklemeyi denedim, böylece karışım yapraklara daha iyi yapışıyor ve etkisi artıyor. Zorlu bir bitki olarak domates fidelerimde kullanmıştım, oldukça iyi sonuç aldım. Umarım senin güllerin de sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder! Tecrübelerini merakla takip edeceğim.

Merhaba! Güllerin için sevindim, gerçekten etkili bir yöntem gibi görünüyor. Ben de bu karışıma biraz neem yağı ekliyorum, böcekleri uzak tutmada ekstra bir koruma sağlıyor. Geçen sene sukulentlerimdeki unlu bitlerle başım dertteydi, bu karışım ve neem yağı sayesinde hepsinden kurtulmuştum. Senin de başka yöntemlerin varsa duymak isterim!

Ben de bu karışımı defne yaprakları ekleyerek denedim ve harika sonuçlar aldım. Kara lekeler üzerinde oldukça etkili oldu. Ayrıca, birkaç damla neem yağı eklemek de bitlere karşı etkisini artırıyor. En zorlu mücadeleyi orkide yapraklarımdaki mantarlar için vermiştim, bu tarifle onları da kurtardım. Siz de farklı denemeler yaparsanız, mutlaka burada paylaşın!

Geri