Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

okutan
Reaksiyon Puanı
79

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba okutan! Buzdolabında sebzelerle ilgili sırrını çok merak ettim ve konuna cevap yazdım. 😊 Umarım güzel bir sohbet olur!
    Selam okutan! "Zamanı Durduran" o gizli köşen gerçekten merak uyandırıcı. Konuna cevap yazdım, umarım orada harika anılar biriktiriyorsundur! 😊
    Merhaba okutan, kışlık kurularını böceklerden nasıl koruduğuna dair konuna cevap yazdım! Umarım önerilerim faydalı olur. 😊
    Domates kuruturken asla unutulmaması gereken detayları paylaştığın konuna cevap yazdım, umarım önerilerim işine yarar! 😊
    Merhaba okutan, "Donlara Karşı" kış bahçenizdeki gizli silahınızı merakla okudum ve konuna cevap yazdım. 🌿
    Merhaba okutan! "Sizin Kış Bahçenizde 'Mutlaka Olmalı' Dediğiniz Sebze Hangisi?" konuna cevap yazdım, umarım önerimi beğenirsin. 🌱
    Merhaba okutan! "Dondan Kurtarma" hikayeni büyük bir merakla okudum ve konuna cevap yazdım. Umarım bahçendeki mücadeleler hep başarıyla sonuçlanır! 🌱
    Merhaba okutan! Karışık turşu kurarken vazgeçilmez üçlünü merak ettim ve konuna cevap yazdım. 😊 Kolay gelsin!
    Merhaba okutan! "Hasat Günü" ritüellerin çok ilginç geldi, konuna cevap yazdım 😊 Umarım hoşuna gider!
    Merhaba okutan! "Asla Dolaba Koymam" dediğin sebze konusuna cevap yazdım, umarım düşüncelerimi beğenirsin 😊 Muhabbetini dört gözle bekliyorum!
    Merhaba okutan, turşunun "taş gibi" kalması için kullandığın gizli malzeme konusuna cevap yazdım! 😊 Umarım hoşuna gider.
    Merhaba okutan, "Kurutma Yaparken 'Yağmura Yakalananlar'" konuna cevap yazdım, umarım deneyimlerimizi paylaşarak çözüm bulabiliriz! ☔
    Merhaba okutan! Buzdolabında sebzeler için özel sırlarını merak ettim ve konuna cevap yazdım. 😊
    Merhaba okutan! Sebze saklarken sık yaptığımız hatalardan bahsettiğin konuna cevap yazdım. Umarım paylaştıklarım işine yarar! 😊
    Merhaba okutan, "Kapımın Önündeki Küçük Bahçem" konuna cevap yazdım, bahçenle ilgili deneyimlerini merakla okudum! 🌿
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri