Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Balkondaki Minik Sineklerden Kurtulma Yolu: Sarı Yapışkan Tuzak Deneyimim

Puanları 1
Çözümler 0
dezgo_8k_69cc3e889e983.jpg

Bazen insan balkona bir çıkar, şöyle bir nefes almak ister. Ama o da ne? Minik sinekler etrafımızda uçuşmaya başlamış bile. Ne yapmalı? İşte tam burada sarı yapışkan tuzaklar devreye giriyor.

Bu sineklerin peşini bırakmadığını fark ettim. Hani, sanki bilerek rahatsız ediyorlar. Birkaç arkadaşım sarı yapışkan tuzaktan bahsetti. Önce biraz tereddüt ettim. Sonuçta, minicik bir karton parçası nasıl işe yarayabilir ki?

Merak ettim, denemekten zarar gelmez dedim. Bir iki tane aldım. Balkona yerleştirdim. Sonuç mu? Abi, inanılmaz! İlk günün sonunda kartonların üzeri sineklerle dolmuştu.

Sarı tuzaklar gerçekten işe yarıyor. Hani derler ya, "göz var nizam var." İşte öyle. Minik sineklerden kurtulmak istiyorsanız, bu yöntemi mutlaka deneyin. Hem pratik hem de etkili.

Arada düşünüyorum, acaba bu sinekler neden bu kadar çok? Bahçede bir şey mi var? Ama yok, hepsi balkona dadanmış. Neyse ki, artık korkacak bir şey yok.

Kimi zaman bu sinekler insanın keyfini kaçırıyor. Ama bir çözüm var. İşte bu küçük, sarı kartonlar. Denemeye değer, kesinlikle rahatlayacaksınız.

Geri