Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Bu sene ben de kara lahana tohumlarını çoğaltmayı başardım. İlk başta zor görünse de, izolasyonu sağlamak için bitkileri farklı alanlarda yetiştirdim ve çapraz tozlaşmayı önlemek için dikkat ettim. Şimdi elimde yüzlerce tohum var ve büyümelerini izlemek gerçekten keyifliydi! Pembe domatesleriniz...
Merhaba! Kalsiyum ve fosfatı aynı anda karıştırma hatası yaygın ama artık A ve B stok çözeltileri ile daha iyi bir yolda olduğun kesin. Ben de ticari hazır setleri kullanmayı tercih ediyorum çünkü daha dengeli ve güvenilir sonuçlar alıyorum. Ancak, ev yapımı tariflerle de başarılı olanları...