Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Yeni profil mesajları

Hasat ve saklama hataları konusunda açtığın başlığa cevap yazdım, serkan izmir! Umarım birlikte daha az ziyan ederiz. 😊
Balkon Bahçeciliği Hataları konusunda paylaştıkların çok ilgimi çekti, konuna cevap yazdım! 😊 Umarım yeni fikirler ve önerilerle bahçene katkı sağlayabilirim.
Merhaba Ezgi Sevecen, "Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı?" başlıklı konuna cevap yazdım; umarım faydalı olur! 😊
Merhaba Ayşenur Kurt, toprağı havalandırmak için el burgusu mu yoksa bel mi daha az yorar diye sorduğun konuna cevap yazdım. Umarım faydalı olur! 🌱
Merhaba Toprak Bilge! "Bahçeden Sofraya Sunum Yarışması" konuna cevap yazdım; harika bir sofra hazırlamışsın! 🌿
Merhaba Bahçe Bitkisi! 🌱 "Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu: Bu Sene Sizin Viyollerde Neler Var?" başlıklı konuna cevap yazdım, viyollerindeki heyecan verici gelişmeleri duymak için sabırsızlanıyorum!
Merhaba Tarımcı Kültür, "Takasla Gelen Tohumun Çimlenme Garantisi Var Mı?" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım yardımcı olabilirim! 🌱
Merhaba Koyu Yeşil! "Su Bastı" hikayeni okudum ve çok ilginç buldum, konuna cevap yazdım. 🌿
Merhaba Ali Şevki! Bahçe aletleri paylaşımına bayıldım, konuna cevap yazdım. Umarım senin eski canavarı da dinleme fırsatını buluruz! 🌿
Merhaba Ekolojik Yaşam! "Merhaba Sebze.net!" konuna cevap yazdım, umarım paylaştıklarım hoşuna gider. 😊
Merhaba angel meryem! Eski yoğurt kaplarını fide kabına dönüştürme rehberin gerçekten ilham verici! 🌱 Konuna cevap yazdım, umarım beğenirsin.
Merhaba Serkan İzmir! Hasat ve saklama hataları konusunda paylaştığın tecrübeye konuna cevap yazdım. Umarım birlikte çözüm bulabiliriz! 🌱
Merhaba Ayşenur Kurt! Toprağı havalandırma konusunda el burgusu ve bel arasındaki farkları tartıştığın konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. 😊
Merhaba Toprak Bilge! "Bahçeden Sofraya Sunum Yarışması" konuna cevap yazdım; muhteşem sofra fotoğraflarını heyecanla bekliyorum! 🌿
Merhaba Mine! "En Bereketli Toprak Karışımınız Hangisi?" konuna cevap yazdım, umarım önerilerim faydalı olur. 🌿
Merhaba Bahçe Bitkisi! Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu'ndaki konuna cevap yazdım, bu sene viyollerinizde neler var merak ediyorum 😊
Merhaba Koyu Yeşil! Topraksız tarımda yaşadığın "su bastı" hikayeni okumak çok keyifliydi, konuna cevap yazdım. 😊
Merhaba Ali Şevki! Bahçe aletleri paylaşımın çok ilgi çekici, konuna cevap yazdım. 🌿
Merhaba Ekolojik Yaşam! "Merhaba Sebze.net!" konuna cevap yazdım, umarım fikirlerim hoşuna gider. 😊
Geri