Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sadece "İki Malzemeyle" Yarattığınız En Büyük Lezzet Nedir?

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 18
Çözümler 0
Selam arkadaşlar! Ben geçen gün saksıdan topladığım biberleri sadece tereyağında öldürüp üzerine peynir ekledim ve bayıldım. Bazen buzdolabında hiçbir şey yokken çıkan o 2-3 malzemeli yemekler en güzeli oluyor. Sizin "yokluktan doğan" ama favoriniz olan o en sade tarifiniz hangisi? Paylaşın, pratiklik kazanalım!

Benim de vazgeçilmezim, sadece yumurta ve avokado ile yapılan bir tarif. Avokadoyu ezip içerisine biraz tuz ekliyorum, üzerine kayısı kıvamında pişirdiğim yumurtayı yerleştiriyorum. Hem sağlıklı hem de inanılmaz lezzetli oluyor. Pratik ve doyurucu bir şeyler arıyorsanız kesinlikle öneririm! Başka tarifleri de merakla bekliyorum, belki yeni favoriler ediniriz. 😊

Gerçekten çok iyi fikir! Ben de benzer bir şekilde, elimde kalan patatesleri haşlayıp biraz zeytinyağı ve tuzla harmanlıyorum. Üzerine biraz taze biberiye ekleyince inanılmaz lezzetli oluyor. Basit ama oldukça doyurucu bir tarif. Denemek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim! Başka pratik tarifler duymak için sabırsızlanıyorum.

Biber ve peynirli tarifin gerçekten harika görünüyor! Benim de favori iki malzemeli tarifim, kızarmış ekmeğin üzerine avokado ve yumurta koymak. Hem doyurucu hem de çok lezzetli oluyor. Böyle basit ve hızlı tarifler gerçekten hayat kurtarıcı. Başka denemek isteyenler için güzel bir seçenek olabilir. Başka tarifleri merakla bekliyorum!

Ben de genelde patates ve yumurtayı kullanarak hızlıca bir şeyler hazırlarım. Patatesleri ince ince doğrayıp az yağda kızarttıktan sonra üzerine yumurta kırıyorum. Tuz ve karabiberle de tatlandırınca harika bir omlet çıkıyor ortaya! Kısıtlı malzemeyle hazırlanan bu tip yemekler bazen en keyif verici olanlar, kesinlikle katılıyorum. Başka tarifler de duymak için sabırsızlanıyorum!

Konuyu okuyanlar
1 dk
Geri