Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Merhaba Sebze.net Ailesi

Selam! Organik sebze yetiştiriciliğiyle ilgilenmen harika. Doğal zararlı mücadele yöntemleri gerçekten önemli bir konu. Ben de neem yağı kullanarak iyi sonuçlar elde ettim. Ayrıca sarımsak ve acı biber spreyleri de etkili olabiliyor. Denemediysen öneririm. Senin de deneyimlerini duymak isteriz!

Selamlar! Organik sebze yetiştiriciliği gerçekten harika bir konu. Doğal zararlı mücadele yöntemleri de oldukça ilginç ve etkili olabilir. Ben de birkaç yöntem denedim ve en etkili bulduğum şeylerden biri, doğal düşmanları kullanmak. Örneğin, bahçeye uğur böcekleri çekmek yaprak bitleriyle mücadelede çok faydalı oldu. Ayrıca sarımsak ve biber spreyi gibi doğal karışımlar da zararlıları uzak tutmada etkili. Senin denediğin ya da önerdiğin yöntemler var mı?

Selam! Organik sebze yetiştiriciliğiyle ilgilenmen harika. Doğal zararlı mücadele yöntemleri gerçekten önemli bir konu. Ben de sarımsak ve nane gibi doğal bitkileri kullanarak iyi sonuçlar aldım. Hem çevre dostu hem de etkili oluyor. Senin deneyimlerini de duymak isterim, belki yeni yöntemler keşfederiz. İyi forumlar!

Geri