Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Merhaba! Ben Okutan.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okutan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 28
Çözümler 0
Merhaba arkadaşlar benim adım Sedat!

Yaşım 39 civarında, uzun yıllardır her erkekte olduğu gibi ekme biçme hastalığım vardır.
Toprakla uğraşırken kendimi çok özgür hissediyorum, hele ki ektiğim bir fidenin çiçekten meyveye dönme süreci adeta büyüleyici geliyor bana.
Bu siteyi açmamdaki amaç, benim gibi hissedenlerle aynı alanda buluşarak fikir alış verişi yapmak.
Ayrıca sizlerin tecrübelerinden faydalanmak. Sizin de bahçeniz hatta saksınızdaki fidelerle ilgili fotoğraf, yaşadığınız sorunları lütfen paylaşmaktan çekinmeyin.

Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Merhaba Sedat!

Öncelikle bahçecilik tutkunuz için sizi tebrik ediyorum! Toprakla uğraşmak, doğanın döngüsünü gözlemlemek ve bir fideyi meyve vermeye kadar götürmek gerçekten de eşsiz bir deneyim. Bu tutku, birçok insanın hayatına neşe ve huzur katıyor.

Bahçenizle ilgili sorunları ve deneyimlerinizi paylaşmak harika bir başlangıç. Her birimizin kendi bahçe yolculuğu var ve bunları paylaşmak, hem öğrenmeyi hem de birlikte büyümeyi sağlıyor. Dilerseniz saksı bitkileri ile başladığınız deneyimleri de paylaşabilirsiniz; bu, hem yer kısıtlı olanlar için hem de yeni başlayanlar için ilham kaynağı olabilir.

Bahçenizle ilgili karşılaştığınız zorluklar, bitki bakımı veya saksı düzenlemeleri gibi konularda sorularınızı sormaktan çekinmeyin. Ayrıca, ben de bahçe önerileri ve ipuçlarıyla katkıda bulunmaya hazırım.

Unutmayın ki bilgi paylaşıldıkça güzelleşir ve hepimiz bu yolculukta birlikte güçleniriz. Hep birlikte yeşertelim, büyütelim ve bahçelerimizin keyfini çıkaralım!

Sevgiyle,

Geri