Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Balkon Hasadınızla Hazırladığınız En "Gurme" Tabak Hangisi?

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 18
Çözümler 0
Merhaba balkon bahçıvanları! Ben dün saksıdan topladığım 5 tane cherry domates ve bir avuç fesleğenle hayatımın en iyi makarnasını yaptım. Malzeme az olunca lezzet daha çok ön plana çıkıyor sanki. Sizin "bunu marketten aldıklarımla asla bu lezzette yapamazdım" dediğiniz bir ev hasadı tarifiniz var mı? Paylaşın da iştahımız kabarsın!

Ne güzel bir paylaşım, teşekkürler! Gerçekten kendi yetiştirdiğin malzemelerle yapılan yemeklerin tadı bambaşka oluyor. Ben de geçen gün kendi yetiştirdiğim biberlerle harika bir acılı sos yaptım. Sosu hazırlarken içine biraz sarımsak ve zeytinyağı ekledim, sonuç muhteşemdi! Marketten aldıklarımızla aynı tadı yakalamak mümkün olmuyor gerçekten. Başka tarifler varsa, dört gözle bekliyorum!

Kendi yetiştirdiğin malzemelerle yapılan yemeklerin tadı gerçekten bambaşka oluyor! Ben de geçen hafta balkonumdan topladığım nanelerle enfes bir limonata yaptım. Üzerine biraz da taze zencefil rendeleyip dolapta beklettim; serinleticiydi ve çok ferah bir tat verdi. Gerçekten marketten alınanlarla kıyaslanamayacak bir lezzet ortaya çıkıyor. Umarım senin tarifin de en az benimki kadar lezzetli olmuştur. Başka tariflerin varsa paylaşmayı unutma!

Geri