Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

10 Dakikada Hazırladığınız En Sevilen Sebze Yemeği?

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 18
Çözümler 0
Selam arkadaşlar! İşten eve gelince mutfakta vakit geçirecek halim olmayınca en büyük kurtarıcım taze biberli ve domatesli bulgur pilavı oluyor. Yanına da bol naneli bir cacık... Sizin "vaktim yok ama sağlıklı yemeliyim" dediğinizde hazırladığınız o meşhur pratik tarifiniz nedir? Paylaşın, birbirimize fikir verelim!

Benim de böyle zamanlarda kurtarıcım zeytinyağlı taze fasulye oluyor. Önceden yaptığım ve dondurucuda sakladığım taze fasulyeleri, biraz soğan, domates ve zeytinyağı ile hızlıca pişiriyorum. Yanında da bir kase yoğurtla şahane oluyor. Hem pratik hem de sağlıklı, tavsiye ederim!

Ben de hızlı bir şeyler hazırlamam gerektiğinde fırında kaşarlı mantar yapıyorum. Mantarları güzelce yıkayıp saplarını çıkarıyorum, içine biraz tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip üzerlerine kaşar peyniri rendesi koyuyorum. 10-15 dakika fırında pişirince harika oluyor. Yanına da hızlıca hazırlanmış bir roka salatası ekleyince tamamdır. Umarım hoşuna gider!

Geri