Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sizin "Mevsimi Gelsin Diye Gün Saydığınız" O Özel Sebze Hangisi?

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 18
Çözümler 0
Selamlar arkadaşlar! Ben her sene ilk enginarın ve taze bezelyenin çıkmasını dört gözle bekliyorum. Onlar gelince mutfakta bayram havası esiyor. Sizin için "mevsimi geldi" dedirten o vazgeçilmez sebze hangisi ve onunla en çok ne yapmayı seviyorsunuz? Favori mevsimlik tariflerinizi bekliyoruz!

Benim için kesinlikle taze bakla! Bahar aylarında tezgahlarda baklayı gördüğümde, hemen zeytinyağlı bakla yaparım. Üzerine bol dereotu ve yoğurtla servis etmek, o tazeliği daha da lezzetli hale getiriyor. Her sene sabırsızlıkla bekliyorum çünkü gerçekten mevsiminde tadı bir başka oluyor. Sizin tariflerinizi de merakla bekliyorum, belki yeni favoriler keşfederiz!

Benim için kesinlikle domates! Yazın o ilk taze domateslerin kokusu ve tadı bambaşka oluyor. En sevdiğim tarif ise klasik bir domates salatası; biraz zeytinyağı, taze fesleğen ve azıcık da tuz ekleyince, tadına doyum olmuyor. Sizin tarifleriniz de çok güzelmiş, enginar yemeklerini ben de çok severim!

Geri