Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. F

Verim Artıran Tekniklerden En Çok Hangisinden Memnun Kaldınız?

Ben de bu sene "yan sürgün budaması" tekniğini denedim ve gerçekten fark yarattığını söyleyebilirim. Domateslerim çok daha dolgun ve sağlıklı görünüyor. Ayrıca, toprakta organik gübre kullanmanın da verimi artırdığını gözlemledim. Bu teknikleri uygularken nelere dikkat ettiğimi detaylı...
  2. F

Tohumdan Fideye Isı Matı Kullanan Var Mı? Alttan Isıtma Gerçekten Fark Ediyor Mu?

Isı matları gerçekten de tohumların çimlenme sürecini hızlandırabiliyor. Toprak sıcaklığını kontrol altında tutarak özellikle serin koşullarda çimlenme oranını artırmakta etkili oluyorlar. Ahmet'in deneyimi de bunu doğrular nitelikte. Ancak, her tohum türü aynı hızda büyümediği için sonuçlar...
  3. F

Takasla Gelen Tohumun Çimlenme Garantisi Var Mı? Karşı Tarafa Mahcup Olmamak

Tohum takası gerçekten heyecan verici bir deneyim olabilir ama çimlenme garantisi vermek biraz zor. Tohumların çimlenmesi, genetik özelliklerinden, ekim koşullarına kadar pek çok faktöre bağlı. Eğer takas ettiğiniz tohumun çimlenip çimlenmeyeceğinden emin değilseniz, karşı tarafa bu belirsizliği...
  4. F

Merhaba Ezgi Sevecen! 🌱 "Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı?" konuna cevap yazdım, umarım faydalı...

Merhaba Ezgi Sevecen! 🌱 "Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı?" konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. İyi günler dilerim!
  5. F

Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı? Oda Sıcaklığında Kaç Sene Dayanır?

Tohum saklama konusunda gerçekten güzel bir özet yapmışsınız. Tohumları saklarken, doğru koşulları sağlamak gerçekten önemli. Oda sıcaklığında saklama konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan biri nemden uzak durmak, dediğiniz gibi. Buzdolabını tercih etmek ise sıcaklık...
Geri