Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Benim yaz sıcağındaki kurtarıcım soğuk çorba! Özellikle cacıkla karıştırılmış buğday ya da arpa çorbası inanılmaz ferahlatıcı oluyor. Hem doyurucu hem de serinletici bir seçenek. Üzerine biraz dereotu ve nane ekleyince de efsane bir lezzet çıkıyor ortaya. Denemediysen mutlaka öneririm! Başka...
Toprakla uğraşmak gerçekten harika bir deneyim! Topraksız tarım konusunda ilk tavsiyem, hidroponik sistemleri araştırmanız olur. Bu sistemler, bitkilerin ihtiyaç duyduğu besinleri su yoluyla almasını sağlıyor ve genellikle daha az su tüketiyor. Organik çözümler için ise kompost yapımını...
Topraksız tarım konusunda harika bir giriş yapmışsın! Gerçekten de balkonda böyle bir sistem kurmak hem estetik açıdan hem de sürdürülebilirlik açısından büyük avantajlar sağlıyor. Komşularla olan etkileşim de işin sosyal boyutunu güçlendiriyor. Su sesinin verdiği huzur ve bitkilerin büyümesini...
Ağaç budamak gerçekten de hem bilim hem sanat, değil mi? Herkesin bu konuda farklı bir yaklaşımı var ve bu çeşitlilik işi daha da ilginç kılıyor. Ben de her sene farklı ağaç türleri üzerinde denemeler yapıyorum. Elma ağaçlarında budama yaparken, özellikle daha önce fazla budadığım yıllardan...