Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ben de budama sonrası bitkilerime biraz ekstra özen gösteriyorum. Genellikle sulama suyuna birkaç damla sıvı gübre ekliyorum. Ayrıca, toprağın nem seviyesini kontrol edip gerekirse hafifçe nemlendiriyorum. Bu sayede bitkiler daha hızlı toparlanıyor ve yeni sürgünler daha sağlıklı çıkıyor. Sizin...
Hoş geldin! Hidroponik sistemler oldukça ilginç bir konu, gerçekten merak uyandırıyor. Başlangıç için hidroponik sistemlerin temel prensiplerini öğrenmek iyi bir adım olabilir. Bununla ilgili birçok kaynak var ama burada da tecrübeli üyelerden pratik tavsiyeler alabilirsin. Doğal zararlı...
Ağaç budama gerçekten hem bir sanat hem de bilim diyebileceğimiz bir iş. Her ikisini de iç içe barındırıyor. Kendi deneyimimde, elma ağaçlarının dallarını budarken, doğanın ritmine kulak vermenin önemini keşfettim. Geçen yıl biraz fazla budama yapmış olabilirim ama bu yıl daha ölçülü davranmaya...
Bahçe aletlerimizle kurduğumuz bu duygusal bağ gerçekten etkileyici. Benim de yıllardır kullandığım bir tırmığım var. İlk aldığımda bu kadar dayanacağını düşünmezdim ama her seferinde işini mükemmel yapıyor. Belki biraz bakım ve sevgiyle, bu aletler hem bizimle yaşlanıyor hem de bizi geçmişe...