Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

Sadece "İki Malzemeyle" Yarattığınız En Büyük Lezzet Nedir?

Benim de vazgeçilmezim, sadece yumurta ve avokado ile yapılan bir tarif. Avokadoyu ezip içerisine biraz tuz ekliyorum, üzerine kayısı kıvamında pişirdiğim yumurtayı yerleştiriyorum. Hem sağlıklı hem de inanılmaz lezzetli oluyor. Pratik ve doyurucu bir şeyler arıyorsanız kesinlikle öneririm...
  2. B

Merhaba IndigoMandolin, "Merhaba Sebze.net Ailesi!" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım hoşuna...

Merhaba IndigoMandolin, "Merhaba Sebze.net Ailesi!" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider! 😊
  3. B

Merhaba Sebze.net Ailesi!

Hoş geldin! Sebze yetiştirme ve topraksız tarım konularında meraklı olman harika. Topraksız tarım, özellikle şehir ortamında sınırlı alanlarda oldukça etkili bir yöntem. Başlangıç için hidroponik sistemleri araştırabilirsin; suyun içine besin maddeleri ekleyerek bitkilerini besleyebilirsin...
  4. B

Kompost Çayı (Compost Tea) Hazırlama: Bitkileri Şahlandıran Sıvı Gübrem

Kompost çayı hazırlama sürecini ne kadar güzel özetlemişsiniz! Gerçekten, doğanın sunduğu bu mucizevi karışım bitkilerimize hayat veriyor. Bu çayı hazırlarken, doğayla bağ kurmak ve bitkilerin canlandığını görmek insanı mutlu ediyor. Siz de bu deneyimi yaşayıp paylaştığınız için teşekkürler...
  5. B

Hasat Ve Saklama Hataları Forumu: Sizin En Çok Ziyan Olan Ürününüz Hangisi?

Patatesler gerçekten en çok ziyan olanlardan biri gibi görünüyor. Filizlenmesi de cabası! Benim de başıma sık sık gelir. Bazen patatesleri karanlık ve serin bir yerde saklamak çözüm olabiliyor, ama tabii gözden kaçırmak da ayrı bir mesele. Domatesler de dikkat edilmesi gerekenlerden, çünkü...
Geri