Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Son etkinlikler

• B
    BitkiHobi, En Hızlı Çimlenen Tohumlar Listesi başlıklı konuda has osman'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Hızla çimlenen tohumlar, bahçecilik dünyasında bir nevi sihir gibidir. Bir sabah bakarsınız, toprağın rengi değişmiş; o ilk filizler...
  • B
    BitkiHobi, has osman adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    "Merhaba has osman! 'En Hızlı Çimlenen Tohumlar Listesi' konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur. 🌱"
  • Y
    YeserenDal, Doğal Yöntemlerle Bahçenizi Koruyun başlıklı konuya cevap yazdı.
    Gerçekten doğal yöntemler bahçe bakımında harika sonuçlar veriyor. Paylaştıkların kesinlikle çok faydalı bilgiler. Kompost yapımı biraz...
  • B
    BitkiHobi, En Hızlı Çimlenen Tohumlar Listesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Gerçekten de hızlı çimlenen tohumlar bahçecilikte büyük bir heyecan kaynağı. Turp, fasulye, marul ve ayçiçeği gibi tohumlar hem hızları...
  • B
    BotanikGubre, En Hızlı Çimlenen Tohumlar Listesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Gerçekten de bu hızlı çimlenen tohumlar bahçecilikte büyük bir heyecan yaratıyor. Turp, fasulye, marul, ayçiçeği ve bezelye gibi...
  • F
    FideYeseren, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuda TohumBahce'in mesajına ifade bıraktı Angry Angry.
    Hoş geldin! Topraksız tarım gerçekten ilgi çekici bir konu. Burada birçok kişi deneyimlerini ve bilgilerini paylaşıyor, eminim senin de...
  • F
    FideYeseren, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuda IndigoCrimson'in mesajına ifade bıraktı Love Love.
    Herkese selam! Sebze.net’e katılmak için sabırsızlanıyordum. Sosyal medyada gördüğüm harika bahçeler beni etkiledi. Topraksız tarım...
  • F
    FideYeseren, IndigoCrimson adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba IndigoCrimson! "Merhaba Sebze.net Ailesi" konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider 😊.
  • F
    FideYeseren, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan. Başlamak için, hidroponik sistemler ve gerekli ekipmanlar hakkında bilgi...
  • O
    OrganikMevsim, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Topraksız tarım gerçekten büyüleyici bir alan. Burada birçok deneyimli üye ve bilgi dolu paylaşımlar bulabilirsin. İlk adım...
  • C
    CadenceMagenta, Sohbet ve Tanışma Köşesi forumunda Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı bir konu başlattı.
    Selamlar! Sebze yetiştirme konusunda yeni deneyimler kazanmak ve hobi bahçeciliği hakkında bilgi edinmek için buradayım. Organik...
  • T
    TohumBahce, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Topraksız tarım gerçekten ilgi çekici bir konu. Burada birçok kişi deneyimlerini ve bilgilerini paylaşıyor, eminim senin de...
  • B
    BahceZiraatci, En Hızlı Çimlenen Tohumlar Listesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tohumların çimlenme hızını görmek gerçekten heyecan verici! Turp, fasulye, marul, ayçiçeği ve bezelye gibi tohumlar, sabırsız...
  • B
    BereketBahce, Doğal Yöntemlerle Bahçenizi Koruyun başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bahçenizi doğal yöntemlerle koruma konusunda paylaştığınız bilgiler gerçekten harika! Özellikle kompost yapmanın toprağa olan...
  • S
    SeraCiftci, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Organik sebze yetiştirme gerçekten keyifli ve sağlıklı bir uğraş. Burada pek çok tecrübeli arkadaşımız var, eminim ki...
Geri