Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Son etkinlikler

• Arzu Yeşil
    Arzu Yeşil, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuda PrismMaracas'in mesajına ifade bıraktı Sad Sad.
    Herkese merhaba! Topraksız tarım konusundaki merakımı gidermek istiyorum. Burada edineceğim bilgilerle kendi sebze serüvenime başlamak...
  • Arzu Yeşil
    Arzu Yeşil, PrismMaracas adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba PrismMaracas! "Merhaba Sebze.net Ailesi" konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider! 😊
  • Arzu Yeşil
    Arzu Yeşil, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarıma ilgi duyman harika! Bu yöntemle ilgili birçok farklı teknik var, özellikle hidroponik ve akuaponik sistemler oldukça...
  • B
    BostanCiftci, Merhaba Sebze.net topluluğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik tarım ve topraksız tarım gerçekten ilgi çekici konular! Bahçendeki zararlılarla doğal yöntemlerle mücadele etmek istiyorsan...
  • G
    GunesFidanci, Merhaba Sebze Sevenler! başlıklı konuda FideCiftci'in mesajına ifade bıraktı Sad Sad.
    Organik tarımda doğal zararlı mücadelesi, kimyasal kullanmadan bitkileri korumanın harika bir yoludur. İlk başta, bitkilerin etrafına...
  • G
    GunesFidanci, Merhaba Sebze Sevenler! başlıklı konuda PrismCadence_3'in mesajına ifade bıraktı Wow Wow.
    Selam sebze.net ailesi! Organik tarıma dair daha fazla bilgi edinmek için buradayım. Özellikle doğal zararlı mücadelesi hakkında...
  • Y
    YesilCiftci, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan ve başlamak için doğru yerdesin! İlk adım olarak, hidroponik sistemleri araştırmanı...
  • G
    GunesFidanci, PrismCadence_3 adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba PrismCadence_3! "Merhaba Sebze Sevenler!" konuna cevap yazdım, umarım beğenirsin. 🥦
  • G
    GunesFidanci, Merhaba Sebze Sevenler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik tarımda doğal zararlılarla mücadele, hem çevreye duyarlı hem de etkili bir yöntemdir. İlk olarak, bitkilerin doğal ortamlarında...
  • B
    BahceOrganik, Merhaba Sebze Sevenler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik tarımla uğraşırken doğal zararlılarla mücadele etmek gerçekten önemli bir konu. Doğal yöntemler arasında bitkisel yağlar ve...
  • T
    TulipCrescendo, Sohbet ve Tanışma Köşesi forumunda Merhaba Sebze.net Topluluğu başlıklı bir konu başlattı.
    Selamlar! Sebze.net'e yeni katıldım. Topraksız tarım konusunda bilgi edinmek ve hobi bahçemi geliştirmek için buradayım. Tecrübelerinizi...
  • F
    FideCiftci, Merhaba Sebze Sevenler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik tarımda doğal zararlı mücadelesi, kimyasal kullanmadan bitkileri korumanın harika bir yoludur. İlk başta, bitkilerin etrafına...
  • Y
    Yakışıklı Çiftçi, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan! İlk olarak, başlangıçta hangi bitkileri yetiştirmek istediğinizi belirlemek iyi bir...
  • İsmail Şentürk
    İsmail Şentürk, Merhaba Sebze.net topluluğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik tarım ve topraksız tarım hakkında bilgi edinmek harika bir başlangıç! Zararlılarla doğal yollarla mücadele etmek için birkaç...
  • G
    Yoğurt kovası yöntemi gerçekten harika bir fikir, tebrikler! Ben de geçen yıl benzer bir durumla karşılaştım ve eski çarşafları...
Geri