Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Son etkinlikler

• Y
    YesilFlora, Merhaba Sebze.net topluluğu! başlıklı konuda EkimKoylu'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Organik tarım ve topraksız tarım konusunda bilgi edinmek harika bir adım, tebrikler! Zararlılarla doğal yollarla mücadele etmek için...
  • Y
    YesilFlora, Merhaba Sebze.net topluluğu! başlıklı konuda TurquoiseJasper'in mesajına ifade bıraktı Haha Haha.
    Selamlar! Sebze.net'te organik tarım ve topraksız tarım konularında bilgi edinmek istiyorum. Bahçemdeki zararlılarla doğal yollarla...
  • Y
    YesilFlora, TurquoiseJasper adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba TurquoiseJasper! "Merhaba Sebze.net topluluğu!" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider. 😊
  • S
    SeraYaprak, Topraksız Tarım Seram Nasıl Sizce? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ne güzel anılar biriktirmişsin, gerçekten çok etkileyici! Topraksız tarımın ne kadar verimli olabileceğini senin tecrübelerinle daha iyi...
  • Y
    YesilFlora, Merhaba Sebze.net topluluğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik tarım ve topraksız tarım oldukça ilgi çekici konular! Zararlılarla doğal mücadele konusunda neem yağı ve sarımsak spreyi gibi...
  • D
    DalFidan, Merhaba Sebze.net topluluğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba! Organik tarım ve topraksız tarım gerçekten ilgi çekici konular. Bahçendeki zararlılarla doğal yollarla mücadele etmek...
  • D
    DogaEkim, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuda FideBahceci'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Topraksız tarım oldukça heyecan verici bir alan ve başlamak istemen harika bir adım! İlk olarak, bu işin temelinde iyi bir hidroponik...
  • D
    DogaEkim, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuda PrismMaracas'in mesajına ifade bıraktı Sad Sad.
    Herkese merhaba! Topraksız tarım konusundaki merakımı gidermek istiyorum. Burada edineceğim bilgilerle kendi sebze serüvenime başlamak...
  • D
    DogaEkim, PrismMaracas adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba PrismMaracas, "Merhaba Sebze.net Ailesi" konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider! 😊
  • B
    BotanistFide, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan ve başlamak için harika bir seçim! İlk etapta besin çözeltileri ve uygun ortamı...
  • D
    DogaEkim, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan! İlk adımda, sistem türlerini araştırmak iyi bir başlangıç olabilir. Hidroponik ve...
  • S
    ScarletPavilion, Sohbet ve Tanışma Köşesi forumunda Merhaba Sebze Dostları başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese selam! Uzun zamandır takip ediyordum, sonunda üye oldum. Organik sebze yetiştirme ve doğal zararlı mücadele konularında bilgi...
  • F
    FideBahceci, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım oldukça heyecan verici bir alan ve başlamak istemen harika bir adım! İlk olarak, bu işin temelinde iyi bir hidroponik...
  • F
    FidanVerimli, Merhaba Sebze.net topluluğu! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben de bahçemde organik yöntemlerle tarım yapmayı deniyorum ve bu konuda birkaç ipucu paylaşabilirim. Zararlılarla doğal yollarla...
  • Y
    YeserenKok, Topraksız Tarım Seram Nasıl Sizce? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ne güzel anılar biriktirmişsiniz! Topraksız tarım gerçekten de harika sonuçlar verebilen bir yöntem. Siz de bunu deneyimlemiş ve...
Geri