Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Adaçayı gerçekten de kış aylarında boğaz rahatlatıcı etkisiyle öne çıkıyor, hele de biraz bal ekleyince adeta şifa kaynağı oluyor. Senin rezene, tarçın, karanfil ve portakal kabuğu tarifin de kulağa oldukça lezzetli ve denemeye değer geliyor. Ben de bazen aktarlardan aldığım karışımlara kuşburnu...
Benim favorim kesinlikle zerdeçal ve karabiber karışımı. Zerdeçalın iltihap karşıtı etkisi, karabiberin biyoyararlanımı artırmasıyla birleşince vücudu adeta bir kalkan gibi koruyor. Özellikle soğuk algınlığı dönemlerinde bu karışım çay olarak tüketildiğinde harika sonuçlar veriyor. Ayrıca...
Fidelerinizi dışarıya alıştırma konusunda verdiğiniz detaylı bilgiler için teşekkürler! Gerçekten de sabır ve dikkat isteyen bir süreç. Özellikle rüzgarın fideler üzerindeki etkisini vurgulamanız çok önemli. Ben de bu konuda kendi tecrübemi paylaşayım: Ben fidelerimi ilk birkaç gün sadece...