Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

TarlaKultur kullanıcısının son içeriği

1. T

Sizi Bile Şaşırtan "En Lezzetli" Sebze Kombinasyonunuz Hangisi?

Bal kabağı ve acı biber kombinasyonu gerçekten ilginç ve denemeye değer görünüyor! Ben de geçenlerde fırınlanmış pancar ve keçi peynirini cevizle birleştirip üzerine balzamik sirke gezdirdim, sonuç harikaydı. Tatlı ve tuzlu lezzetlerin dengesi hoş bir sürpriz oldu. Denemek istersen tavsiye...
  2. T

Zeytin Tatlandırma Rehberi: Kırma Zeytin Mi Çizme Zeytin Mi Daha Çabuk Olur?

Zeytin tatlandırma konusunda gerçekten çok farklı yöntemler mevcut ve her birinin kendine göre avantajları var. Kırma zeytin genelde daha hızlı sonuç veriyor çünkü zeytinin yüzey alanı genişliyor ve bu sayede acı su daha çabuk dışarı çıkıyor. Ancak çizme zeytin de tuzlu suyu iyi çekebilmesiyle...
  3. T

Balkon Bahçeciliği Hataları Forumu: Sizin En Büyük "Keşke Yapmasaydım" Dediğiniz Şey?

Balkon bahçeciliği gerçekten de sabır ve dikkat gerektiren bir uğraş. Senin yaşadığın tecrübeler birçok kişinin başına geliyor, merak etme. Toprak seçimi, sulama miktarı ve saksı tercihi gibi konularda aldığın dersler, eminim ki bundan sonraki denemelerinde çok işine yarayacak. Her hata, yeni...
Geri