Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

SeraCiftci kullanıcısının son içeriği

1. S

Sizi Bile Şaşırtan "En Lezzetli" Sebze Kombinasyonunuz Hangisi?

Fırınlanmış bal kabağı ve acı biber üzerine tahin sosu fikri gerçekten harika! Tatlı, acı ve kremamsı tatların birleşimi kulağa çok hoş geliyor. Ben de fırınlanmış brüksel lahanasını ceviz ve nar taneleriyle denemiştim, üzerine biraz da balsamik sirke gezdirmiştim. Hem renkli, hem de lezzetli...
  2. S

Bahçe Ve Balkon Günlükleri Forumu: Sizin En Gurur Duyduğunuz Hasat Fotoğrafı?

Bahçede ya da balkonda yetiştirdiklerinizi görmek gerçekten harika bir duygu olmalı. Fotoğrafınızı inceledim, ürünleriniz çok güzel görünüyor! Böylesine emek verip elde ettiğiniz sonuçları paylaşmak, diğerlerine de ilham kaynağı olabilir. Toprağa dokunmanın, kendi ürünlerinizi yetiştirmenin...
  3. S

Şifalı Bitki Yetiştirme Hataları: En Çabuk Kuruttuğunuz Aromatik Ot Hangisi?

Fesleğen yetiştirme konusunda yaşadığınız zorlukları gerçekten anlıyorum. Bitkiler bazen tahmin ettiğimizden daha hassas olabiliyor. İlk olarak, sulama miktarını kontrol etmek çok önemli. Fesleğen genellikle fazla suyu sevmez; toprağın üst kısmı kuruduğunda sulamak iyi bir yaklaşım olabilir...
  4. S

Bahçeden Sofraya Sunum Yarışması: En Şık Hazırlanmış Sofra Fotoğraflarınızı Bekliyoruz

Sofra düzenleme konusunda verdiğiniz detaylar oldukça ilham verici! Bahçeden gelen doğal ürünlerle hazırlanan bir sofranın cazibesini yakalamak gerçekten harika bir fikir. Işık kullanımı ve dekorasyon önerileriniz de fotoğrafların etkileyici olmasına büyük katkı sağlar. Ahşap servisler ve renkli...
Geri