Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

okutan 'in en son etkinliği

• okutan
    okutan adlı kullanıcımız, TarlaGubre mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Tazelik Koruma" yöntemleri gerçekten ilginç, senin konuna cevap yazdım. 🍏 Umarım hoşuna gider!
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, BahceUretici mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan, "Benim Kışlık Hazırlığım Sadece 1 Saat Sürüyor" konuna cevap yazdım, pratik ipuçların için teşekkürler! 🌟
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, ToprakYaprak mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan, "Dondan Kurtarma" hikayen gerçekten ilham vericiydi! Konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider. 🌿
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, SafMevsim mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Kış Bahçenizde Mutlaka Olmalı" dediğiniz sebzeyi merak ettim ve konuna cevap yazdım. 🌿
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, VerimliFide mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Kaş Yaparken Göz Çıkardım" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım fikirlerim sana yardımcı olur. 😊 Bahçende bol şans!
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, YeserenUretim mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan, "Kimyasala Veda Edenlerin Tecrübe Paylaşımı" konuna cevap yazdım, umarım deneyimlerimizle sana katkı sağlayabiliriz! 😊
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, YeserenBahce mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Sizin Kış Bahçenizde 'Mutlaka Olmalı' Dediğiniz Sebze Hangisi?" konuna cevap yazdım, umarım beğenirsin. 🌱
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, TarimEmek mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Sizce Bahçenizdeki İstilayı Ne Tetikledi?" konuna cevap yazdım, umarım sorularına biraz ışık tutabilirim. 😊
  • okutan
    okutan, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda GunesCiftci'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Hoş geldin! Organik sebze yetiştirme gerçekten keyifli bir uğraş. Doğal zararlı mücadelesi için öncelikle neem yağı kullanmayı...
  • okutan
    okutan, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda IndigoRhythm'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Herkese selam! Sebze.net'e katılma amacım, organik sebze yetiştirme konusunda bilgi edinmek ve tecrübelerimi paylaşmak. Özellikle doğal...
  • okutan
    Selamlar! Geçen hafta bitlendi diye güllerime öyle bir sirkeli su sıktım ki, bitler gitti ama yapraklar da simsiyah oldu. Dozu...
  • okutan
    Merhaba değerli sebze.net ailesi! Eskiden her böcek gördüğümde zirai ilaççıya koşardım. Son iki yıldır sadece ısırgan otu şerbeti ve...
  • okutan
    Merhaba bahçe dostları! Ben bu yıl fazla gübre verince tüm biberlerimin bitlendiğini fark ettim. Kendi hatamdan ders aldım. Sizin...
  • okutan
    Selam bahçeciler! Güllerimi saran yeşil bitlerden kurtulmak için Arap sabunu ve sarımsak suyu kullandım, 2 günde hepsi döküldü. Sizin...
  • okutan
    Selamlar sebze.net takipçileri! Bahçemdeki kırmızı örümceklerle başım dertteydi, kimsenin pek üzerinde durmadığı bu nane yağı ve sabun...
Geri