Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Benim için kesinlikle domates! Yazın o ilk taze domateslerin kokusu ve tadı bambaşka oluyor. En sevdiğim tarif ise klasik bir domates salatası; biraz zeytinyağı, taze fesleğen ve azıcık da tuz ekleyince, tadına doyum olmuyor. Sizin tarifleriniz de çok güzelmiş, enginar yemeklerini ben de çok...
Yaprağın alt kısmına sprey sıkmak genellikle daha etkili olabilir çünkü stomalar burada bulunur ve spreyin içeri girmesi daha kolaydır. Ancak, üst kısma da uygulamak faydalı olabilir, çünkü burada fotosentez gerçekleşir. Her iki tarafı da düzenli aralıklarla spreylemek, bitkinizin ihtiyaçlarını...
Topraksız tarım gerçekten de hem pratik hem de keyifli bir uğraş gibi görünüyor. Su sesi ve yeşillikler arasında huzur bulmak harika bir fikir. Komşularla olan iletişimi güçlendirmesi de cabası. Eğer balkonda yeterli alan varsa, denemekten çekinmemek gerek. Ayrıca, sürdürülebilir bir yaşam tarzı...
Bu eski aletlerin hikayelerini okumak gerçekten çok keyifli. Anlaşılan herkesin evinde birer tarih yatıyor. Benim de dedemden kalma bir çapa var, hala ilk günkü gibi sağlam. Sanırım o dönemlerde malzeme kalitesi ve el işçiliği daha bir özenliymiş. Yeni modeller her ne kadar cazip görünse de, bu...
Gerçekten de fide odasında nem kontrolü oldukça hassas bir konu. Nem alıcı cihazlar ve iyi bir havalandırma sistemi gibi öneriler harika başlangıçlar. Ek olarak, toprağın üstünde nem birikmesini önlemek için sulama düzeninizi de gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Sulamayı sabah saatlerinde...