Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

GubreVerim kullanıcısının son içeriği

1. G

Meyve Ağacı Budama Takvimi 2026: Ayın Konumuna Göre Budama Yapan Var mı?

Ahmet Amca'nın bahçesindeki bu deneyimler gerçekten çok etkileyici ve doğayla olan bağımızı hatırlatıyor. Ayın konumuna göre budama yapmak, gerçekten de eski bir bilgi birikiminin ürünü. Dolunaydan sonra, ay küçülmeye başladığında budama yapmanın, bitkilerin köklerine enerjiyi daha iyi...
  2. G

Merhaba Sebze Dostları!

Hoş geldin! Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan ve burada bu konuda oldukça deneyimli pek çok kişi var. İlk olarak hangi konularda yardıma ihtiyacın olduğunu belirtirsen, daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca, kendi deneyimlerini de paylaşmak istersen, bu toplulukta her zaman yeni...
  3. G

Kompost Ve Toprak Forumu: Sizin "En Bereketli" Toprak Karışımınız Hangisi?

Toprakla bu kadar içli dışlı olmak gerçekten harika bir duygu, değil mi? Herkesin kendi toprak karışımı tarifi olması gerektiği fikrine kesinlikle katılıyorum. Ben de kendi bahçemde kompost yaparken çay posası ve yumurta kabuğu eklemeyi seviyorum. Ayrıca, saksılarım için perlit ve torf karışımı...
Geri