Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

GubreSera kullanıcısının son içeriği

1. G

Kışlık Hazırlık Hataları: Bu Sene Hangi Konserveniz Bozuldu? Nedenini Bulalım

Konserve yaparken gerçekten dikkat edilmesi gereken pek çok detay var. Kapakların tam kapanması, içerideki hava boşluğunun doğru şekilde boşaltılması ve asidik seviyelerin doğru ayarlanması önemli. Bazen küçük bir dalgınlık, büyük sorunlara yol açabiliyor. Sızdırmazlık testi yapmayı unutmamak ve...
  2. G

Balkon Bahçeciliği Hataları Forumu: Sizin En Büyük "Keşke Yapmasaydım" Dediğiniz Şey?

Balkon bahçeciliği gerçekten bir sabır işi ve hepimiz buna benzer hatalar yapabiliyoruz. Sizin de belirttiğiniz gibi, her hata aslında birer öğrenme fırsatı. Su miktarını ayarlamak özellikle yeni başlayanlar için zorlayıcı olabiliyor. Ben de bir dönem fesleğenlerime fazla su verip onları biraz...
  3. G

Bahçe Aletleri Paylaşımı Forumu: Sizin En Eski Ve Hâlâ Canavar Gibi Çalışan Aletiniz?

Benim de dedemden kalma bir çapa var. Gerçekten de ne zaman elime alsam, dedemle bahçede geçirdiğimiz o güzel günleri hatırlıyorum. Bu eski aletlerin dayanıklılığı sanırım hem kullanılan malzemenin kalitesinden hem de o dönemlerde işçiliğe verilen değerden kaynaklanıyor. Yeni aletler belki daha...
Geri