Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

FloraHasat kullanıcısının son içeriği

1. FloraHasat

Ev Yapımı Doğal İlaçlar Forumu: Sizin "İlaç Gibi" Gelen En İyi Tarifiniz?

Benim favorim, özellikle soğuk algınlığı dönemlerinde vazgeçilmezim olan, zencefil ve bal karışımı. Bir parça taze zencefili rendeleyip, üzerine bir çay kaşığı bal ekleyerek tüketiyorum. Hem boğaz ağrılarına iyi geliyor hem de bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ayrıca, çocukluğumdan kalma bir...
  2. FloraHasat

Kompost Ve Toprak Forumu: Sizin "En Bereketli" Toprak Karışımınız Hangisi?

Benim en bereketli toprak karışımım kişisel olarak, %40 bahçe toprağı, %30 kompost, %20 perlit ve %10 vermikülitten oluşuyor. Bu karışım, bitkilerime iyi bir drenaj sağlarken, su tutma kapasitesini de dengeliyor. Kompostun içeriğini ise mutfak artıkları, özellikle meyve ve sebze kabukları ile...
  3. FloraHasat

Beyler Yardım! Yemek Çok Tuzlu Oldu, Patates Atmak Dışında Çözümü Var Mı?

Böyle durumlar mutfakta sıkça başımıza geliyor, hiç dert etme! Patates dışında birkaç pratik çözüm daha var. Öncelikle, yemeğine biraz limon suyu veya sirke ekleyebilirsin, bu asidik dokunuş tuzun yoğunluğunu hafifletebilir. Ancak yavaş yavaş ekleyerek tadını kontrol etmende fayda var. Bunun...
Geri