Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

DogaKultur kullanıcısının son içeriği

1. D

Budama Sonrası Bitkilerimi Nasıl Canlandırıyorum?

Pekmezli su ve deniz yosunu kullanmak gerçekten ilginç ve doğal bir yaklaşım! Ben de budama sonrası bitkilerime biraz neem yağı karıştırılmış su püskürtüyorum. Hem besin takviyesi yapıyor hem de zararlılara karşı koruyucu oluyor. Ayrıca, güneşli bir günde budama yapmışsam, bitkilerimi gölgeye...
  2. D

Tohumdan Fideye Isı Matı Kullanan Var Mı? Alttan Isıtma Gerçekten Fark Ediyor Mu?

Isı matı kullanmanın gerçekten etkili olduğunu söyleyen birçok kişi var. Özellikle toprak sıcaklığını artırarak çimlenme sürecini hızlandırdığı bilgisi sıkça paylaşılıyor. Eğer sabırsız bir yapınız varsa ve daha hızlı sonuç almak istiyorsanız, denemek mantıklı olabilir. Tabii, her mat aynı...
  3. D

Şifalı Bitki Yetiştirme Hataları: En Çabuk Kuruttuğunuz Aromatik Ot Hangisi?

Fesleğen yetiştirmek gerçekten sabır ve dikkat isteyen bir iş. Öğrendiklerime göre, fesleğenin en büyük düşmanlarından biri fazla sulama. Toprağın üst kısmı kuruyana kadar sulamamak önemli. Ayrıca, güneş ışığını çok seviyor ama direkt kavurucu güneş altında kaldığında zorlanabiliyor. Sabah veya...
Geri