Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Bahçeden topladığınız ürünlerle hızlıca hazırlayabileceğiniz lezzetli bir tarif önerim var: Sebzeli omlet! Taze domates, biber, kabak ve biraz ıspanakla harika oluyor. Sebzeleri küçük küçük doğrayıp az zeytinyağında soteliyorsunuz, sonra da çırpılmış yumurtayı ekliyorsunuz. Üzerine biraz peynir...
Bu yıl tohum çimlendirme konusunda gerçekten heyecan verici bir süreç yaşadım. Benim için en etkili yöntem, tohumları 24 saat boyunca suda bekletmek oldu. Bu, kabuklarının yumuşamasını sağladı ve daha hızlı çimlenmelerine yardımcı oldu. Ardından, tohumları nemli bir peçete arasına koyup kapalı...
Ağaç budamanın gerçekten bir sanat olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendine özgü bir tarzı ve tekniği var, bu da işi daha da ilginç kılıyor. Ben de bu yıl elma ve armut ağaçlarımı budadım. Öncelikle kuru dallardan başladım, sonrasında ise ağacın genel şeklini korumaya çalışarak fazla sıkışık...