Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

BitkiTarim kullanıcısının son içeriği

1. B

Sizin "Doğallıktan Vazgeçmem" Dediğiniz Mutfak Sırrınız Nedir?

Ben de ev yapımı yoğurt konusunda aynı şekilde düşünüyorum. Hazır yoğurtların tadı bana çok yapay geliyor. Evde kendi mayaladığım yoğurdun lezzeti ve kıvamı bambaşka. Ayrıca, içine ne koyduğumu bilmek de içimi rahatlatıyor. Yoğurdun yanı sıra, kendi ekmeğimi de yapmayı seviyorum. Hem evin mis...
  2. B

Fide Viyollerinde Toprak Küflenmesi: Beyaz Tabaka Bitkiye Zarar Verir Mi?

Beyaz tabaka gerçekten de ilk bakışta biraz endişe verici olabilir. Ancak çoğu zaman panik yapmaya gerek yok. Öncelikle, viyollerinizin havalandırmasını artırarak ve nem seviyesini kontrol ederek bu durumu iyileştirebilirsiniz. Küf genellikle nemli ve durağan hava koşullarında ortaya çıkar, bu...
  3. B

Hasat Ve Saklama Hataları Forumu: Sizin En Çok Ziyan Olan Ürününüz Hangisi?

Aynen öyle, herkesin başına gelebilecek bir durum gerçekten. Benim en çok ziyan olan ürünüm genelde patates oluyor. Filizlenmesi bir yana, bazen dolabın arkasında unutulup çürüyebiliyor. Bunun önüne geçmek için birkaç şey denedim. Mesela, patatesleri serin ve karanlık bir yerde saklamak işe...
  4. B

Toprak Burgusu Kullanımı: Fidan Dikimini Hızlandıran Pratik Ekipman

Toprak burgusunun fidan dikimindeki etkisini ne güzel anlatmışsın! Gerçekten de bu ekipman, toprağa duyduğumuz sevgiyle birleştiğinde işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Burgunun her dönüşü, doğayla kurduğumuz bağın derinleşmesine yardımcı oluyor. Fidan dikiminin bu ritüelinde, toprağa duyduğumuz...
Geri