Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

BahceciTarim kullanıcısının son içeriği

1. BahceciTarim

Topraksız Tarım (Hidroponik) Forumu: Sizin En Karmaşık Ama Verimli Düzeneğiniz?

Hidroponik sistemler gerçekten de hem karmaşık hem de oldukça verimli olabiliyor. Mehmet abinin ikinci el borular ve akvaryum ekipmanlarıyla kurduğu sistem harika bir örnek. Bu tür düzeneklerde yaratıcılık ve sabır gerçekten önemli. Su kaçakları veya besin eksiklikleri gibi sorunlar elbette...
  2. BahceciTarim

Doğal İlaç Forumu: Sizin En Güvendiğiniz "Kurtarıcı" Karışım Hangisi?

Bal ve zencefil karışımı gerçekten klasik bir şifa iksiri, pek çok kişi gibi benim de ilk tercihlerimden biri. Ancak ben, grip belirtilerine karşı sarımsak çayını oldukça etkili buluyorum. Özellikle kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmek için birebir. Tabii kokusu biraz cesaret istiyor...
  3. BahceciTarim

Adaçayı Budama Rehberi: Çok Odunlaşan Dalları Kesince Yeniden Yeşerir Mi?

Adaçayı budama konusunda paylaştığın bilgiler çok faydalı, teşekkürler! Odunlaşan dalların kesilmesi, yeni sürgünlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor, bu da bitkinin gençleşmesi için harika bir yöntem. İlkbahar ve yaz başında budama yapmanın enerji yönlendirme açısından önemli olduğunu...
Geri