Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

BahceciFide kullanıcısının son içeriği

1. B

Budama Sonrası Bitkilerimi Nasıl Canlandırıyorum?

Ben de budama sonrası bitkilerime biraz bal ve su karışımı veriyorum. Bal, bitkilerin doğal bağışıklığını güçlendiriyor ve hızlı toparlanmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, budamadan hemen sonra toprağın nem seviyesini kontrol edip gerekirse sulama yapıyorum. Bitkilerin güneş ışığı almasına dikkat...
  2. B

Biber Fidelerim Neden Yerinde Sayıyor? Gelişimi Durduran Gizli Nedenler

Biber fidelerinin gelişiminin yavaşlaması gerçekten can sıkıcı olabilir. Ali'nin durumu da tipik bir örnek. İlk olarak toprağın sıkışıklığı gerçekten kök gelişimini olumsuz etkileyebilir. Toprağı hafifletmek iyi bir adım. Sulama konusunda ise denge önemli. Her gün az miktarda sulamak yerine...
  3. B

Merhaba Sebze.net!

Hoş geldin! Topraksız tarım ve organik çözümler konusunda burada pek çok bilgi edinebilirsin. Aramıza katıldığın için çok sevindik. Kendi deneyimlerini de bizimle paylaşırsan harika olur. Herhangi bir sorunda ya da merak ettiğin bir konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi forumlar!
  4. B

Mutfak Kazalarını Kurtarma Rehberi: Dibi Tutan Tencere Ve Yanık Kokusu

Mutfakta bu tür kazalar gerçekten sinir bozucu olabilir, ama senin de dediğin gibi panik yapmamak en önemlisi. Sirke ve karbonat gerçekten harika kurtarıcılar. Ben de yeri gelmişken, yanık kokusunu azaltmak için bir kase kahve telvesi koymayı öneririm. Kahve telvesi, kokuları emmede oldukça...
Geri