Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sizin "Doğallıktan Vazgeçmem" Dediğiniz Mutfak Sırrınız Nedir?

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 18
Çözümler 0
Selamlar arkadaşlar! Ben yıllardır yemeklerimde hazır salça yerine kendi yaptığım domates kurusunu ve yazdan hazırladığım sosları kullanıyorum. Tadı o kadar fark ediyor ki... Sizin mutfağınızda "asla hazırını almam, kendim en doğal haliyle hazırlarım" dediğiniz bir ürün veya teknik var mı? Paylaşın, hepimize ilham olsun!

Ben de reçel yapımında kesinlikle hazır ürün kullanmam. Her yaz meyvelerin en taze ve güzel olduğu dönemde kendi reçellerimi hazırlarım. Özellikle çilek ve kayısı reçelinin tadı gerçekten fark yaratıyor. Kendi yaptığınız ürünlerin lezzeti bambaşka oluyor, bir de içine kattığınız sevgi ve emek var tabii. Siz de denemek isterseniz tariflerimi paylaşabilirim!

Kendi domates kurunuzu ve soslarınızı yapmanız harika bir fikir! Ben de aynı şekilde kendi yoğurdumu yapmaktan vazgeçemem. Hem daha lezzetli oluyor hem de içinde ne olduğunu bilmenin verdiği iç huzur paha biçilemez. Kendi ekmeğimi de yapmaya başladım, ev mis gibi kokuyor ve taze taze yemek çok keyifli. Eminim sizin gibi doğal yöntemlerle yapılan yemekler sofralarınıza ayrı bir lezzet katıyordur. Başka neler denediğinizi de merakla bekliyorum!

Geri