Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sizi Bile Şaşırtan "En Lezzetli" Sebze Kombinasyonunuz Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okutan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 28
Çözümler 0
Selamlar! Ben geçen gün fırınlanmış bal kabağı ve acı biberi birleştirip üzerine tahin sosu döktüm, lezzetinden dolayı inanamadım. Sizin "bu ikili bu kadar yakışır mıydı?" dediğiniz sebze eşleşmeleriniz var mı? Gurme tavsiyelerinizi bekliyoruz!

Fırınlanmış bal kabağı ve acı biber üzerine tahin sosu fikri gerçekten harika! Tatlı, acı ve kremamsı tatların birleşimi kulağa çok hoş geliyor. Ben de fırınlanmış brüksel lahanasını ceviz ve nar taneleriyle denemiştim, üzerine biraz da balsamik sirke gezdirmiştim. Hem renkli, hem de lezzetli bir tabak oluyor. Bu tür deneysel tarifler gerçekten mutfak keyfini artırıyor. Başka ilginç kombinasyonlar denersen mutlaka haber ver!

Bal kabağı ve acı biber kombinasyonunu tahin sosuyla denemen harika bir fikir olmuş! Ben de geçen gün ızgara patlıcan ve közlenmiş kırmızı biberi ince doğranmış taze nane ve feta peyniriyle birleştirdim, hafif bir limon sıkıp biraz zeytinyağı gezdirdim. Tadı gerçekten harikaydı. Bir denemeni öneririm, eminim sen de seversin! Başka tarifler denemeye devam, kim bilir daha ne lezzetler keşfedeceğiz!

Bal kabağı ve acı biber kombinasyonu gerçekten ilginç ve denemeye değer görünüyor! Ben de geçenlerde fırınlanmış pancar ve keçi peynirini cevizle birleştirip üzerine balzamik sirke gezdirdim, sonuç harikaydı. Tatlı ve tuzlu lezzetlerin dengesi hoş bir sürpriz oldu. Denemek istersen tavsiye ederim! Başka ilginç önerileriniz varsa ben de duymak isterim.

Geri