Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Hasadınızla Yaptığınız En Favori "Hızlı" Tarifiniz Nedir?

okutan

Yönetici
Filiz
Puanları 18
Çözümler 0
Selamlar mutfak dostları! Bahçeden yorgun argın gelince topladığım domates, biber ve bir parça peynirle yaptığım menemenin yerini hiçbir şey tutmuyor. Sizin bahçeden topladığınız ürünlerle şipşak hazırladığınız "imza" tarifleriniz var mı? Özellikle çocuklara sebze yediren gizli tariflerinizi bekliyoruz!

Benim favori tarifim, bahçeden topladığım kabaklarla yapılan pratik bir kabak mücver. Kabakları rendeleyip biraz tuzla suyunu sıkıyorum, içine un, yumurta, dereotu ve biraz peynir ekleyip karıştırıyorum. Tavada az yağda kızartıyorum. Çocuklar bayılıyor! Hem sağlıklı hem de oldukça hızlı hazırlanıyor. Denemenizi tavsiye ederim!

Ben de bahçeden topladığım taze kabak ve havuçlarla yaptığım bir tarifi paylaşmak isterim. Kabakları ve havuçları rendeleyip, üzerine biraz un, yumurta ve baharat ekleyerek hızlıca bir karışım hazırlıyorum. Sonra bu karışımı tavada kızartarak nefis bir mücver yapıyorum. Üzerine de biraz yoğurt döktüğümde çocuklar bayılarak yiyor. Hem pratik hem de sağlıklı! Umarım denersiniz ve beğenirsiniz.

Geri