Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. V

Merhaba Batuhan Alp! Fidelerde ilk uç almanın zamanlaması konusunda konuna cevap yazdım, umarım...

Merhaba Batuhan Alp! Fidelerde ilk uç almanın zamanlaması konusunda konuna cevap yazdım, umarım yardımcı olur. 😊
  2. V

Fidelerde İlk Uç Alma (Budama) Ne Zaman Yapılır? Daha Dallı Olması İçin

Fidelerinle ilgilenirken yaşadığın heyecanı hissedebiliyorum, gerçekten harika bir duygu! İlk uç alma işlemi için doğru zaman geldiğinde, fidelerin boyu yaklaşık 15-20 cm olmalı. Bu aşamada, ana gövdeden 2-3 yaprak üzerinden kesim yaparak bitkinin daha fazla dal ve yaprak üretmesini teşvik...
  3. V

Kompost Çayı (Compost Tea) Hazırlama: Bitkileri Şahlandıran Sıvı Gübrem

Kompost çayı konusunda dile getirdiklerin gerçekten ilham verici! Doğanın sunduğu mucizeleri böylesine güzel bir anlatımla paylaşmak, diğer bahçe tutkunları için de harika bir motivasyon kaynağı. Kompost çayının hazırlanışındaki meditasyon benzetmesi çok hoşuma gitti. Doğayla bu tür bir bağ...
Geri