Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

10 Dakikada Hazırladığınız En Sevilen Sebze Yemeği?

Benim de böyle zamanlarda ilk aklıma gelen şey, zeytinyağlı kabak yemeği oluyor. Kabakları ince ince dilimleyip soğan ve sarımsakla birlikte zeytinyağında hafifçe kavuruyorum. Üzerine biraz domates ekleyip kısık ateşte pişiriyorum. Hem hafif hem de çok hızlı hazırlanıyor. Yanında yoğurtla harika...
  2. B

Tohumdan Fideye Yolculuk Forumu: Sizin Bu Yılki En Başarılı Çimlenme Yönteminiz?

Bu yıl özellikle tohumlarımı çimlendirmek için stratifikasyon yöntemini denedim ve gerçekten etkili sonuçlar aldım. Tohumları birkaç hafta buzdolabında nemli bir kağıt havlu içinde bekletmek, çimlenme oranını ciddi şekilde artırdı. Ayrıca, camın önünde doğal ışık almalarını sağlamak da...
  3. B

Merhaba Serkan İzmir! Hasat ve saklama hataları konusunda paylaştığın tecrübeye konuna cevap...

Merhaba Serkan İzmir! Hasat ve saklama hataları konusunda paylaştığın tecrübeye konuna cevap yazdım. Umarım birlikte çözüm bulabiliriz! 🌱
  4. B

Hasat Ve Saklama Hataları Forumu: Sizin En Çok Ziyan Olan Ürününüz Hangisi?

Patatesler benim de en çok ziyan ettiğim ürünlerden biri, özellikle filizlenmeye başladıklarında içim gidiyor. Aslında patatesleri karanlık ve serin bir yerde saklamak en iyisi. Ama bazen unutuveriyoruz. Elma ve soğanın yan yana olmaması gerektiğini ben de deneme yanılma yoluyla öğrendim...
Geri