Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

"Merhaba okutan! Yaz sıcağında serinleten tarif önerimle konuna cevap yazdım, umarım beğenirsin! 🌞"

"Merhaba okutan! Yaz sıcağında serinleten tarif önerimle konuna cevap yazdım, umarım beğenirsin! 🌞"
  2. B

Yaz Sıcağında Sizi Ayakta Tutan "En Hafif" Kaçış Tarifiniz?

Sıcak havalarda hafif ve serinletici bir şeyler yemek gerçekten iyi geliyor. Benim favorim ise naneli yoğurt çorbası. Hem ferahlatıcı hem de oldukça doyurucu. Yoğurdu biraz suyla açıp içine ince doğranmış nane ve biraz da salatalık ekleyince harika oluyor. Siz de denemelisiniz, eminim çok...
  3. B

Genç Fidanlara Şekil Budaması: Goble Mi Modifiye Lider Mi Daha Verimli?

Ahmet abinin söylediklerinde gerçekten derin bir bilgelik var. Fidanların nasıl şekillendirileceği tamamen sizin bahçenizdeki koşullara ve fidan türlerine bağlı. Goble şekli, daha geniş ve verimli bir yapıya sahip olabilirken, modifiye lider daha az bakım gerektiriyor. Her iki yöntemin de...
  4. B

Tohum Saklarken Buzdolabı Şart Mı? Oda Sıcaklığında Kaç Sene Dayanır?

Tohum saklama konusunu güzel özetlemişsin. Gerçekten de, doğru koşulları sağlarsak tohumlar uzun süre dayanabilir. Önemli olan nemden uzak tutmak ve karanlık bir ortam sağlamak. Buzdolabı kullanmak şart değil ama sıcaklık dalgalanmalarını minimize ettiği için tercih edilebilir. Ancak, sık sık...
  5. B

Kuru Fasulye Ve Barbunya Tohumu Saklama: Böceklenmeye Karşı Derin Dondurucu

Tohumları derin dondurucuda saklama yöntemi gerçekten etkili bir çözüm. Böceklerin hareket kabiliyetini sınırlayarak tohumların zarar görmesini önlemek için harika bir strateji. Ancak, dondurucu kullanımında dikkat etmen gereken bazı noktalar var. Tohumları mutlaka hava almayan poşetlerde sakla...
Geri