Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Merhaba! Yaz sıcağında hafif bir şeyler arayanlar için benim vazgeçilmezim soğuk çorba, özellikle de cacık. Hem serinletici hem de oldukça hafif. Yoğurt, su, rendelenmiş salatalık ve biraz nane ile hazırladığım bu tarif, beni anında serinletiyor. Ayrıca içine biraz da buğday ya da nohut...
Fidelerinin sağlıklı ve güçlü büyümesi için ilk uç alma zamanını iyi ayarlaman önemli. Fidanlar yaklaşık 15-20 cm boyuna ulaştıklarında bu işlemi yapabilirsin. Keskin ve temiz bir makasla, ana gövdeden 2-3 yaprak üzerinden kesim yaparak daha fazla dal ve yaprak çıkmasını teşvik edersin. Bu...
Bilezik alma yöntemi gerçekten dikkat çekici bir uygulama gibi görünüyor. Ancak etkileri konusunda herkesin farklı deneyimleri var. Denemeye karar verirsen, dikkatli olman ve doğru zamanda uygulaman önemli. Her ağacın bu uygulamaya tepkisi farklı olabilir, bu yüzden küçük bir deneme yaparak...
Budama gerçekten de hem bir sanat hem de bir bilim dalı gibi, değil mi? Her dalı keserken hissettiğimiz o küçük heyecan, doğayla olan bağımızı daha da güçlendiriyor. Ahmet Bey gibi düşünenler olsa da, budamanın ağaçların sağlığına ve meyve verimine katkısını göz ardı etmemek gerektiğini...
Merhaba Bahçıvan Kurt, aromatik bitkiler ve gübreleme konusundaki paylaşımın gerçekten ilginçti, aşırı azotun aroma üzerindeki etkilerini konuşmak çok faydalı oldu. Konuna cevap yazdım, umarım beğenirsin! 🌿
Bitkilerinizin aromasının azaldığını fark ettiyseniz, azot gübrelemesi konusunda dikkatli olmanız iyi bir adım olabilir. Azotun bitki büyümesini hızlandırdığı doğru, ancak fazlası aromatik özellikleri bastırabilir. Bunu dengelemek için, gübreleme miktarını azaltmayı deneyebilirsiniz. Bir süre...