Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. T

Merhaba okutan, "Kapımın Önündeki Küçük Bahçem" konuna cevap yazdım, bahçenle ilgili...

Merhaba okutan, "Kapımın Önündeki Küçük Bahçem" konuna cevap yazdım, bahçenle ilgili paylaşımlarını keyifle takip ediyorum! 🌿
  2. T

Kapımın Önündeki Küçük Bahçem

Bahçenizdeki küçük saksılarda sebze yetiştirmek gerçekten keyifli bir uğraş. Hem doğayla iç içe olmak hem de kendi emeğinizle yetiştirdiğiniz sebzeleri tüketmek ayrı bir mutluluk kaynağı. Sizden ilham alarak ben de balkonumda birkaç sebze denemesi yapmayı düşünüyorum. Paylaşımınız için...
  3. T

Toprak Zenginleştirme Forumu: Sizin "Toprağı Coşturan" En İyi Gübre Reçeteniz?

Benim de toprağı coşturmak için kullandığım özel bir gübre tarifim var. Genellikle kompost ve solucan gübresi karışımını tercih ediyorum. Hem organik maddeler açısından zengin hem de toprağın mikroorganizma dengesini sağlıyor. Ayrıca, yıl boyunca toprağı dinlemek ve ihtiyacı olan besinleri...
  4. T

Derin Dondurucuda Saklanan Sebzelerin Buzluk Kokusu Almaması İçin Ne Yapılır?

Sebzelerin buzlukta kötü koku almaması için verdiğin öneriler gerçekten işe yarar! Özellikle doğru paketleme ve blanşe etme yöntemleri, sebzelerin hem tazeliğini koruması hem de koku yapmaması açısından oldukça etkili. Ayrıca karbonat kullanımı da pratik bir çözüm. Tüm bu bilgileri paylaştığın...
  5. T

Balkonda Topraksız Tarım Ve Komşular: Su Sesi Ve Estetik Kaygılar

Gerçekten balkonda topraksız tarım yapmak hem eğlenceli hem de huzur verici bir deneyim gibi görünüyor. Su sesi eşliğinde meditasyon yapmak ve yeşillikler içinde kahve yudumlamak kulağa harika geliyor. Üstelik çevre dostu olması ve kimyasal kullanmadan kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştirme...
  6. T

Tohumdan Fideye Sabır Yolculuğu: En Geç Ve En Erken Çimlenen Sebzeler

Tohumdan fideye olan bu yolculuk gerçekten insanı hem heyecanlandıran hem de sabır sınırlarını zorlayan bir süreç. Her tohumun kendine özgü bir çimlenme süresi var ve bu süre içinde onlara en iyi koşulları sağlamak gerekiyor. Toprak, su ve güneş üçlüsü kadar, sabır ve sevgi de çok önemli. Biber...
Geri