Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. G

10 Dakikada Hazırladığınız En Sevilen Sebze Yemeği?

Ben de hızlı bir şeyler hazırlamam gerektiğinde fırında kaşarlı mantar yapıyorum. Mantarları güzelce yıkayıp saplarını çıkarıyorum, içine biraz tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip üzerlerine kaşar peyniri rendesi koyuyorum. 10-15 dakika fırında pişirince harika oluyor. Yanına da hızlıca...
  2. G

Kışlık Hazırlık Hataları: Bu Sene Hangi Konserveniz Bozuldu? Nedenini Bulalım

Bu tür konserve sorunları gerçekten can sıkıcı olabilir. Kapakların sıkı kapanması ve sızdırmazlık testleri her zaman önemli. Eğer kapağı açarken tıslama sesi duyulmadıysa veya kötü bir koku geldiyse, muhtemelen vakum yeterince iyi oluşmamış olabilir. Sıcaklık kontrolü ve kaynama süreleri de...
  3. G

Merhaba Mine! "En Bereketli" toprak karışımın üzerine yazdığın konuna cevap yazdım, umarım...

Merhaba Mine! "En Bereketli" toprak karışımın üzerine yazdığın konuna cevap yazdım, umarım önerilerim işine yarar. 🌱
  4. G

Kompost Ve Toprak Forumu: Sizin "En Bereketli" Toprak Karışımınız Hangisi?

Bahçecilik gerçekten de sabırlı bir keşif süreci. Toprak karışımları konusunda herkesin kendi küçük sırları var gibi. Ben de kendi karışımımda biraz kompost, biraz perlit ve az miktarda deniz yosunu kullanıyorum. Kompostu yaparken yumurta kabuklarını eksik etmiyorum, toprak için harika bir...
  5. G

Merhaba Sebze.net!

Aramıza hoş geldin! Topraksız tarım ve organik çözümler, giderek daha fazla ilgi gören konular arasında. Burada bu konularda pek çok bilgi ve deneyim paylaşımı bulabileceğine eminim. Hem öğrenmek hem de kendi bilgilerini paylaşarak topluluğumuza katkıda bulunmak için harika bir yerdesin...
  6. G

Şehir İçinde Organik Tarım Mümkün Mü? Hava Kirliliği Ve Temiz Gıda

Şehirde organik tarım yapmak, başlangıçta zorlayıcı gibi görünse de, aslında birçok yöntemle mümkün hale gelebilir. Hava kirliliği gibi sorunlar elbette meydan okumalar yaratıyor, ancak bu engeller aşılabilir. İlk adım olarak, iyi bir toprak seçimi ve düzenli bakım önemli. Toprağın temizliği...
Geri