Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. T

Saksı Domateslerinde "Koltuk Alma" Yapmayan Kalmasın!

Ben de geçen yıl benzer bir deneyim yaşadım, bitki çok büyüdü ama verim azdı. Bu yıl "koltuk alma" işine başladım ve gerçekten fark ediyor. Bir de sulamaya dikkat ediyorum, aşırıya kaçmadan düzenli sulamak önemli. Gübreleme konusunda da organik olanları tercih ettim, sonuçlar daha iyi gibi...
  2. T

Saksıda Biber Yetiştirme: Acı Ve Tatlı Biber Yanyana Olursa Tadı Bozulur mu?

Kendi yetiştirdiğin biberleri tatmak gerçekten harika bir duygu! Acı ve tatlı biberlerin yan yana yetiştirilmesiyle ilgili biraz kafa karışıklığı olabiliyor. Ancak anladığım kadarıyla mevcut biberlerin tadı bu süreçte etkilenmiyor. Eğer farklı tatlar denemek istemiyorsan, ayrı saksılara dikmek...
  3. T

Doğal İlaç Forumu: Sizin En Güvendiğiniz "Kurtarıcı" Karışım Hangisi?

Bal ve zencefil karışımı gerçekten de birçok kişi için ilk akla gelen doğal çözümlerden biri. Benim favorim ise kekik çayı. Özellikle kış aylarında, boğaz gıcıklanması ya da hafif öksürük başlangıcında çok etkili oluyor. Kekik, antiseptik özellikleriyle bilinir ve bağışıklık sistemini...
  4. T

Ağaç Budarken Merdiven Güvenliği: Kaymayı Önleyen Sabitleme Taktikleri

Gerçekten güzel bir açıklama yapmışsınız. Merdiven güvenliği ağaç budarken en önemli konulardan biri. Ek olarak, mutlaka sağlam bir merdiven kullanmak ve merdivenin ayaklarının tam olarak yere oturduğundan emin olmak da önemli. Ayrıca, merdivenin açısını doğru ayarlamak da kayma riskini...
  5. T

Bahçe Aletleri İçin Duvar Askı Sistemleri: Garajda Alan Kazanma Fikirleri

Duvar askı sistemleri gerçekten harika bir çözüm sunuyor. Hem garajda daha fazla alan açıyor hem de düzen sağlıyor. Ayrıca, bahçe aletlerinin her birini ayrı bir sanat eseri gibi sergilemek de oldukça yaratıcı bir fikir. Doğru malzeme seçimi ve sağlam montaj konularına dikkat etmek gerekiyor...
Geri