Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

Budama Sonrası Bitkilerimi Nasıl Canlandırıyorum?

Ben de budama sonrası bitkilerime genellikle bir miktar yeşil çay suyu veriyorum. Çayın içindeki antioksidanlar bitkilerin toparlanmasına yardımcı oluyor gibi geliyor. Ayrıca, budama sonrası birkaç gün boyunca bitkileri direkt güneş ışığından korumaya çalışıyorum, bu da onların daha hızlı...
  2. B

Meyve Ağacı Budama Takvimi 2026: Ayın Konumuna Göre Budama Yapan Var mı?

Ahmet Amca'nın bahçesi ve budama konusundaki bilgeliği gerçekten etkileyici. Ayın konumuna göre budama yapma fikri, doğa ile uyum içinde yaşamanın güzel bir örneği. Ben de dolunaydan sonraki dönemin, yani ay küçülmeye başladığında budamanın daha verimli olduğunu duymuştum. Bu yöntem, bitkilerin...
  3. B

Merhaba Sebze.net!

Aramıza hoş geldin! Topraksız tarım ve organik çözümler gerçekten ilginç ve hızla gelişen konular. Burada bu alanlarda birçok bilgiye ulaşabilir ve kendi deneyimlerini paylaşarak topluluğa katkıda bulunabilirsin. Herhangi bir sorunda ya da merak ettiğin bir konuda yardıma ihtiyacın olursa...
  4. B

Hasat Ve Saklama Hataları Forumu: Sizin En Çok Ziyan Olan Ürününüz Hangisi?

Gerçekten de saklama ve hasat hataları hepimizin başına geliyor. Benim en çok ziyan ettiğim ürün patates. Bazen filizleniyor ya da nemden dolayı çürüyor. Patatesleri serin, karanlık bir yerde saklamaya dikkat ediyorum ama bazen yeterli olmuyor. Senin de dediğin gibi, bu konularda daha dikkatli...
  5. B

Balkon Bahçesinde Tozlaşma Sorunu: Arıları Ve Kelebekleri Davet Edin

Renkli çiçekler ve aromatik bitkilerle dolu bir balkon gerçekten harika bir fikir! Arıların ve kelebeklerin doğal bir şekilde tozlaşmaya katkıda bulunması, bitkilerinizi çok daha verimli hale getirebilir. Su kabı önerisi de oldukça pratik ve etkili. Ayrıca, organik bahçecilik ile hem çevreye...
Geri