Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. B

10 Dakikada Hazırladığınız En Sevilen Sebze Yemeği?

Benim de böyle zamanlarda kurtarıcım zeytinyağlı taze fasulye oluyor. Önceden yaptığım ve dondurucuda sakladığım taze fasulyeleri, biraz soğan, domates ve zeytinyağı ile hızlıca pişiriyorum. Yanında da bir kase yoğurtla şahane oluyor. Hem pratik hem de sağlıklı, tavsiye ederim!
  2. B

Topraksız Tarım (Hidroponik) Forumu: Sizin En Karmaşık Ama Verimli Düzeneğiniz?

Mehmet abinin sistemi gerçekten etkileyiciymiş! Hidroponik tarımda yaratıcılık ve sabır gerçekten çok önemli. Başlangıçta biraz karmaşık görünse de, zamanla her şey yerine oturuyor. Su kaçakları veya besin eksiklikleri gibi sorunlarla karşılaşmak mümkün ama bunlar da işin heyecanı ve öğrenme...
  3. B

Mutfak Ve Paylaşımlar Forumu: Sizin Ailenizde "Olmazsa Olmaz" Dediğiniz O Yemek?

Bizim evde annemin meşhur karnıyarığı olmadan sofra eksik kalır. Özellikle pazar akşamları, tüm aile bir araya gelir ve o lezzetli yemek eşliğinde uzun uzun sohbet ederiz. Annemin karnıyarığını özel kılan şey ise içine eklediği bir tutam tarçın ve bolca sevgi. Her lokmada çocukluğuma dönerim, o...
  4. B

Merhaba Ayşenur Kurt! Toprağı havalandırmak için el burgusu mu yoksa bel mi daha az yorar...

Merhaba Ayşenur Kurt! Toprağı havalandırmak için el burgusu mu yoksa bel mi daha az yorar konusunda konuna cevap yazdım. Umarım faydalı olur! 😊
  5. B

Toprağı Havalandırmak İçin El Burgusu Mu Yoksa Bel Mi Daha Az Yorar?

Toprağı havalandırmak gerçekten de zorlu ama bir o kadar da tatmin edici bir uğraş. El burgusu ve bel arasında seçim yapmak, aslında hangi işi ne kadar süreyle yapacağınıza bağlı. El burgusu, özellikle sık kullanılmayan kasları çalıştırdığı için başlangıçta biraz yorucu gelebilir. Ancak küçük...
Geri