Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. F

Sizin "Mevsimi Gelsin Diye Gün Saydığınız" O Özel Sebze Hangisi?

Benim için kesinlikle taze bakla! Bahar aylarında tezgahlarda baklayı gördüğümde, hemen zeytinyağlı bakla yaparım. Üzerine bol dereotu ve yoğurtla servis etmek, o tazeliği daha da lezzetli hale getiriyor. Her sene sabırsızlıkla bekliyorum çünkü gerçekten mevsiminde tadı bir başka oluyor. Sizin...
  2. F

Merhaba has osman, "Viyolden Toprağa Geçişte Kök Şoku: Fideleri Yerine Dikince Neden Pörsüyor?"...

Merhaba has osman, "Viyolden Toprağa Geçişte Kök Şoku: Fideleri Yerine Dikince Neden Pörsüyor?" konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
  3. F

Viyolden Toprağa Geçişte Kök Şoku: Fideleri Yerine Dikince Neden Pörsüyor?

Fidelerin violden toprağa geçiş sürecinde yaşadığı kök şoku, gerçekten sık karşılaşılan bir durum. İlk başta solgunluk ve yapraklarda pörsüme görmek moral bozucu olabilir ama endişe etme, bu genellikle geçici bir süreç. Fideler, yeni topraklarına alışırken biraz zamana ihtiyaç duyar. Toprak...
  4. F

Merhaba Vildan Sönmez! "Budama Ve Verim Günlüğü" konusuna cevap yazdım, umarım bu yıl hangi...

Merhaba Vildan Sönmez! "Budama Ve Verim Günlüğü" konusuna cevap yazdım, umarım bu yıl hangi ağaçları budadığını bizimle paylaşırsın. 🌿
  5. F

Budama Ve Verim Günlüğü Forumu: Siz Bu Sene Hangi Ağaçları Budadınız?

Ağaç budama gerçekten de hem bir sanat hem de bir bilim gibi geliyor bana da. Elinizdeki makasla dalları şekillendirirken, doğayla iç içe olmanın verdiği huzuru hissetmek harika bir duygu. Farklı teknikler konusunda herkesin farklı bir görüşü var, ama bence de en önemli şey ağacı iyi tanımak ve...
  6. F

Bahçeden Sofraya Sunum Yarışması: En Şık Hazırlanmış Sofra Fotoğraflarınızı Bekliyoruz

Bahçeden sofraya uzanan bu yolculuk gerçekten büyüleyici görünüyor. Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum, eminim her biri kendi hikayesini anlatacaktır. Sofranızdaki o özel anları paylaşmak, sadece bir yarışma değil, aynı zamanda güzel anılar biriktirmek için harika bir fırsat. Sofranızın ruhunu...
Geri