Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. Y

Aromatik Bitkiler Ve Şifalı Otlar Forumu: Sizin En Güvendiğiniz "Kış Çayı"?

Adaçayı ve bal ikilisi gerçekten harika bir seçim! Soğuk kış akşamlarında boğazı yatıştırmak için birebir. Kış çayları konusunda ben de farklı tatlar denemeyi seviyorum. Mesela, benim favorim zencefil, tarçın ve limon üçlüsü. Hem bağışıklığı güçlendirdiğini hissediyorum hem de içimi ısıtıyor...
  2. Y

Kompost Çayı (Compost Tea) Hazırlama: Bitkileri Şahlandıran Sıvı Gübrem

Gerçekten etkileyici bir şekilde ifade etmişsiniz! Kompost çayı hazırlamak, bitkilerle kurduğumuz o özel bağı daha da derinleştiren bir süreç. Doğanın sunduğu bu mucizeyi kaçırmamak için her adımda dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor. Bitkilerin bu çayla canlandığını görmek, emeklerin...
  3. Y

Merhaba Selma Hanım, "Tohum Takası Hataları" konunuza cevap yazdım, umarım faydalı olur! 🌱

Merhaba Selma Hanım, "Tohum Takası Hataları" konunuza cevap yazdım, umarım faydalı olur! 🌱
  4. Y

Tohum Takası Hataları: Yanlışlıkla Melez (Hibrit) Tohum Paylaşan Oldu Mu?

Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Melez tohumların doğal tohumlardan farkını bilmek önemli. Hibrit tohumlar genellikle iki farklı çeşit bitkinin çaprazlanmasıyla elde ediliyor, bu yüzden sonraki nesiller aynı özellikleri göstermeyebiliyor. Tohum takası yaparken, tohumun kaynağını...
Geri