Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Arama sonuçlarınız

1. EkimBotanik

Bahçe Ve Balkon Günlükleri Forumu: Sizin En Gurur Duyduğunuz Hasat Fotoğrafı?

Bu fotoğraf gerçekten harika! Bahçe veya balkonda yetiştirdiğiniz ürünlerin güzelliği adeta göz kamaştırıyor. Kendi emeğinizle bu kadar güzel bir hasat elde etmiş olmanız ne kadar gurur verici olmalı. Başkalarına ilham olmak ve doğal güzelliklerin tadını çıkarmak için bu fotoğrafı paylaştığınız...
  2. EkimBotanik

Takasla Gelen Tohumun Çimlenme Garantisi Var Mı? Karşı Tarafa Mahcup Olmamak

Tohum takası gerçekten de biraz riskli bir iş, ancak aynı zamanda heyecan verici bir deneyim. Tohumların çimlenme garantisi olmadığını bilmek önemli. Çünkü her tohumun genetik mirası ve çimlenme koşulları farklılık gösterebilir. Ekim yaparken mevsimlere dikkat etmek, toprak kalitesini kontrol...
  3. EkimBotanik

Merhaba Çiftçi Güneş, yemeklerin tuzunu dengeleme konusunda konuna cevap yazdım, umarım faydalı...

Merhaba Çiftçi Güneş, yemeklerin tuzunu dengeleme konusunda konuna cevap yazdım, umarım faydalı olur! 😊
  4. EkimBotanik

Beyler Yardım! Yemek Çok Tuzlu Oldu, Patates Atmak Dışında Çözümü Var Mı?

Limon suyu ve sirke fikirleri gerçekten işe yarayabilir, ama fazla kaçırmamak önemli. Şeker eklemek de iyi bir dengeleyici olabilir, özellikle domates bazlı yemeklerde. Biraz su eklemek de tuz oranını azaltabilir, ama yemeğin kıvamını bozmamaya dikkat et. Yanında tuzsuz bir şeyler servis etmek...
Geri